Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
koen dekkers
21-11-2017

Claim in eerste instantie afgewezen, maar uiteindelijk (half jaar later) is het toch goedgekomen

koen dekkers
21-11-2017

heeft even geduurt, maar uiteindelijk prima geregeld!

saskia stammis
18-11-2017

Snelle afhandeling!

P Tang
18-11-2017

echt geweldig service van de Hema en mijn korting is ook snel bijgeschreven

P Tang
18-11-2017

snelle en vlotte afhandeling

P Tang
18-11-2017

heb product gekocht en kreeg bijwerkingen, helaas heeft Holland & Barret mijn beoordeling geweigerd te plaatsen omdat het een negatieve beoordeling was op hun producten

saskia stammis
17-11-2017

Snelle afhandeling!

Marlies Bos
16-11-2017

Heel tevreden

Marlies Bos
16-11-2017

Heel tevreden

Stefan Markx
16-11-2017

soepel verlopen en snel bevestigd en betaald

Maarten Duijst
16-11-2017

Snel geaccepteerd zoals het hoort.

Maarten Duijst
16-11-2017

Snel geaccepteerd zoals het hoort.

Maarten Duijst
16-11-2017

Snel geaccepteerd zoals het hoort.

Elena de Boer
16-11-2017

Kleding zit goed en blijft mooi

WC
15-11-2017

De tijd van scherpe prijzen is voorbij. Levertijd wordt vaak niet aangehouden, kan weken vertraagd zijn zonder enige compensatie. Klantenservice is helaas al jaren belabberd, ronduit dieptriest. Reageren niet op mail of erger nog, doen moeilijk over garantie. Is een geleverd product defect of gaat kapot, dan zit je met de gebakken peren. Reken maar niet op garantie van iBood, kost je meer moeite en tijd dat het iets oplevert. Let dus goed op wat je daar koopt!

WC
15-11-2017

Betrouwbare shop, scherpe aanbiedingsprijzen. Verzendtijd verschilt, maar alles komt binnen!

Stefan
15-11-2017

Interessant geprijsd, en nog interessanter met de cashback.

Cynthia Kampers
15-11-2017

AH.nl is een overzichtelijke site, snel en makkelijk vanuit je luie stoel je boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen!

Robert Polman
15-11-2017

Prima prijs/kwaliteit en levering

Robert Polman
15-11-2017

Prima snelle levering en kwaliteit product

Jelle Assendelft
15-11-2017

goed en snel

Simon
14-11-2017

Lekker handig en snel

Marcel
14-11-2017

Snel goedgekeurd en uitbetaald!

Youri de Haan
14-11-2017

Gemakkelijk en overzichtelijk alles vergelijken met een leuke cashback!

Youri de Haan
14-11-2017

Lekkere extra korting!
Netjes uitbetaald

Youri de Haan
14-11-2017

Lekkere extra korting!
Netjes uitbetaald

Cindy Joosten
14-11-2017

meteen bevestiging

Hans van Elst
14-11-2017

Verschillende bestellingen bij gearbest gedaan die snel worden bevestigd en binnen een paar dagen al goedgekeurd worden. Top

Lizzy Van den Brand
14-11-2017

Vrij hoge cashback en altijd snel bevestigd en redelijk snel goedgekeurd.
Mooie aanvulling op de toch al lagere kosten door bij Zooplus te bestellen

Lizzy
14-11-2017

Snel bevestigd en ook op een korte termijn goedgekeurd.

Aanrader!

Simon Vroom
14-11-2017

Even wachten, maar perfect !

Nick Vos
14-11-2017

Zeer snelle cashback verwerking! Op dezelfde dag dat ik een product heb besteld de goedkeuring ontvangen! Super service!

Jan Adriaanse
13-11-2017

Snel en goed geregeld!

Joost
13-11-2017

Zeer snelle goedkeuring! Fijne site om te shoppen.

Fré Wessels-Harms
13-11-2017

Prima, snelle service, snel in huis

Suraj Biyani
13-11-2017

snel

Ari
13-11-2017

Snel bevestigd en goedgekeurd! Ideaal

bart dohmen
13-11-2017

Dit heeft CB super opgelost! dank je wel

Jesse Temme
12-11-2017

Top!

Ria Hes
11-11-2017

prima verlopen bevestiging kwam direct uitbetaling volgde 2 maanden later

Cynthia Kampers
09-11-2017

Ik ben een groot fan van Thuisbezorgd.nl. Even geen zin om te koken of heb je geen tijd of je krijgt net zoals ik een nieuwe keuken en kun je op dat moment dus ook niet koken, bestel dan bij Thuisbezorg.nl

Robert Polman
08-11-2017

Top, zeer snelle keuring en uitbetaling.

Jerrold Meijer
02-11-2017

Voordelige webshop met goede cashback :)!

Jerrold Meijer
02-11-2017

Altijd betrouwbaar :)!

Daniel de Nieuwe
01-11-2017

Zeer snel bevestigd en goedgekeurd binnen 2 dagen na aanvraag.

Jerrold Meijer
29-10-2017

Altijd goede cashbacks bij CB!

Jerrold Meijer
29-10-2017

Cashback duurde lang, wel een hoge cashback!

mrt kt
25-10-2017

Zeer goede en snelle service afhandeling van alles!!!
CENTRAAL BEHEER IS ABSOLUUT AAN TE RADEN!
En de cashback is mooi meegenomen bij een al hele goede verzekeraar.

Davy Gijbels
24-10-2017

Alles ging supersnel. Kan niet anders dan positief zijn hierover!

Wesley Van Doren
15-10-2017

Snel geregeld, cashback niet heel hoog maar lag aan soort aankoop blijkbaar. (Tv beugel)