Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Robert Polman
08-11-2017

Top, zeer snelle keuring en uitbetaling.

Jerrold Meijer
02-11-2017

Voordelige webshop met goede cashback :)!

Jerrold Meijer
02-11-2017

Altijd betrouwbaar :)!

Jerrold Meijer
29-10-2017

Altijd goede cashbacks bij CB!

Jerrold Meijer
29-10-2017

Cashback duurde lang, wel een hoge cashback!

mrt kt
25-10-2017

Zeer goede en snelle service afhandeling van alles!!!
CENTRAAL BEHEER IS ABSOLUUT AAN TE RADEN!
En de cashback is mooi meegenomen bij een al hele goede verzekeraar.

Wesley Van Doren
15-10-2017

Snel geregeld, cashback niet heel hoog maar lag aan soort aankoop blijkbaar. (Tv beugel)

Gijs Engels
12-10-2017

Door aanhouden van Cashback XL is mijn KPN claim na een jaar alsnog toegewezen.

Robert Polman
12-10-2017

Snelheid top , betaling top , cashback kan wat hoger.

Robert Polman
12-10-2017

Hoge cashback, snelle service en betaling.
Ook dit is een aanrader.

Robert Polman
12-10-2017

Super snel, kleine moeite en leuk bedrag als cashback.
Een echte aanrader.

Cynthia Frings
11-10-2017

Altijd snelle cashback en veel keus

MH Weezepoel
09-10-2017

Aantal websites zijn snel met toewijzen en zodra je betaald hebt wordt het gelijk goedgekeurd.

Cynthia Kampers
08-10-2017

Ik vind het een beetje typisch dat je eerst geld in je wallet moet storten om je staatslot af te kunnen rekenen.
Voorheen kon je direct via IDEAL betalen.
ik snap het wel, het is weer een verkooptruc.
Je kunt ook een hoger bedrag in je wallet storten, dan kun je voorlopig weer voorruit.

Ria Hes
06-10-2017

bevestiging duurde lang en de uitbetaling ook service is prima maar ook dat duurt lang (ook wel logisch)

Ria Hes
06-10-2017

verliep allemaal erg snel enkel op de bevestiging heb ik even moeten wachten

Ria Hes
06-10-2017

bevestiging kwam snel maar uitbetaling duurde lang

Mikey Van der Zwan
02-10-2017

Het duurde even door wat vertragijg bij KPN in het afwikkelen van deze cahsback, maar cashbackxl heeft er alles aangedaan dat ik de cashback in ontvangst kon nemen, je kunt er op vertrouwen top!!

Steven Van Zimmeren
01-10-2017

Snel bevestigd, redelijk snel retourbetaling

Guido Reemy
24-09-2017

snel afgehandeld en betaald na eerste factuuur

Jerrold Meijer
22-09-2017

Zeer hoge cashback!

Jerrold Meijer
22-09-2017

Bevestiging en uitbetaling ging erg snel!

Klazien Loten
21-09-2017

In eerste instantie op € 0 gezet. Daarna door KPN bevestigd op € 0. Door CashbackXL werd hier zelf al actie op ondernomen dat dit niet kon kloppen. Vervolgens de helft van de cashback toegekend door KPN. Er staat al 6 maanden een claim open voor het juiste bedrag, maar ik verwacht er weinig meer van. Mocht je dus kiezen voor KPN vanwege de cashback dan zou ik dit afraden.
Update: Uiteindelijk na 9 maanden het juiste bedrag ontvangen.

Wesley Van Doren
17-09-2017

Super snelle reactie!

Simon Jolmers
07-09-2017

TGoede webshop,goede aanbieding en ook nog eeens meer dan €50 terug via CashbaxkXL.nl!

Kimberly Weijer
06-09-2017

Top! Snelle betaling en dat voor het verlengen van mijn contract, had ik deze site maar eerder ontdekt!

Kimberly Weijer
06-09-2017

Leuk om op deze manier extra korting te krijgen, na ontvangst van mijn product staat het geld ook snel in mijn overzicht!
Contact met CashbackXL is ook top!

Olga Don
05-09-2017

Snelle goedkeuring en uitbetaling binnen 1 maand

Olga Don
KLM
05-09-2017

Zeer snelle goedkeuring en uitbetaling. Sneller dan op de meestal van andere sites.

Stan Hilberink
05-09-2017

Spullen zijn goed en snel geleverd, alles netjes neer gezet. Verder is de afhandeling met Cashback ook netjes afgerond!

Y El Ammari
25-08-2017

Altijd via Independer een vergelijking gemaakt tussen zorgverzekeringen en van daaruit een keuze gemaakt. Niet per se op basis van prijs, maar voornamelijk op basis van voorwaarden van de verschillende verzekeringen.

Evelien Verkade
24-08-2017

Voor een behoorlijk bedrag besteld bij Expert, maar de transactie kwam maar niet in het overzicht. Hierop bij CashbackXL een claim ingediend. Deze werd snel behandeld en de claim werd eveneens snel toegewezen. Door CashbackXL vlot afgehandeld. Nu weer een bestelling bij Expert gedaan en enkele dagen later nog niet op de lijst met transacties. Dit zal wel weer een claim gaan worden. Toch iets om in de gaten te houden!

Judith Loeve
21-08-2017

Haha super!!

Robert Polman
17-08-2017

Dit ging erg snel.
Bestelt en werd zelfde dag bevestigd.

Na 3 dagen geld retour.

Een echte aanrader.

Cindy Van Der Waard
11-08-2017

Lekker bedrag aan cashback vooral als je toch al over kan stappen mooi meegenomen.

Cindy Van Der Waard
11-08-2017

Snelle uitbetaling.

Cindy Van Der Waard
11-08-2017

Snelle goedkeuring en uitbetaling

Cindy Van Der Waard
11-08-2017

Zoals altijd top service en snelle leveringen

Jasper Hut
09-08-2017

Lekker snel en goede prijs voor het product!

Twan Nijland
08-08-2017

--

Hamza El-Masoudi
06-08-2017

Alles was top! beter kan haast niet.

Jan Adriaanse
04-08-2017

Alles is goed verlopen. Binnen minuten na de boeking werd de bevestiging van de cashback claim uitvangen. Goedkeuring (bijschrijven van het bedrag op mijn cash back rekening) duurde bij diverse Expedia boekingen tussen minder dan een maand tot iets meer dan 3 maanden.
Al met al heel tevreden met deze leuke korting.

Halima Mohammad
02-08-2017

Vlotte service. Toch heel blij dat ik er wel iets voor terug krijg! Net een soort kortingscode die je op andere winkels niet kan vinden.

Halima Mohammad
02-08-2017

HEEL SNEL EN HEEEEL GOEDKOOP!!! :)

Halima Mohammad
02-08-2017

Top! Dankjewel! Snelle service

Karel Wernars
27-07-2017

Cashback ging soepel, en werd na ongeveer 1 maand uitbetaald.

Ria Hes
19-07-2017

top aanbieding die eurodeals

uitbetaling duurt 3 weken

Fon SO
10-07-2017

Snelle cashback..jammer dat het evenveel blijft ongeacht de bestelling. Een percentage zou beter zijn.

Sheena Van Dam
09-07-2017

een bestelling gedaan en binnen 2 dagen was mijn cashback bevestigd en goedgekeurd. super snel helemaal top!

Cindy Van Der Waard
06-07-2017

Top