Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Nancy
16-10-2019

Heel blij mee! Ik ben echt blij dat ik door een tip op Cashback XL terecht ben gekomen. Pas een paar maanden gebruik en al een aantal cashbacks gehad. Het is zeer de moeite waard in tegenstelling tot andere sites waar je ontzettend lang moet sparen. Sommige webshops zijn snel met goedkeuren andere wat minder. Het enige wat ik jammer vind is dat ik het niet eerder heb ontdekt.

Emma
09-10-2019

Top service. Ben heel tevreden met CashbachXL. Na een slechte ervaring met een andere site, ben ik zo blij met CashbackXL. Goede service and snele uitbetalingen.

Danny
26-09-2019

Snel en behulpzaam. Ik heb in de afgelopen jaren gebruik gemaakt van meerderen cashback websites.

Helaas heeft Cashback XL nog niet alle websites voor cashback (bijv: mist bol.com.

Ondanks dit zijn de bedragen zeer snel beschikbaar voor uitbetaling (eem heel stuk sneller dan concurrenten) en reageren erg snel op claims en vragen.

Al met al, al een jaar lang een zeer tevreden klant.

Oktay
25-09-2019

betrouwbaar, goede service. ik gebruik cashbackxl al een aantal jaar. uitstekend bedrijf en betrouwbaar

Marije
25-09-2019

Zeer tevreden. Een betrouwbare website. Er wordt altijd netjes uitbetaald en vlot gereageerd op cashback claims. Maak er lang gebruik van en ben zeer tevreden.

Erik
11-09-2019

Waardeloos. Aankoop gedaan bij NordVPN via Cashback XL. Helaas kreeg ik geen cashback. Na het indienen van een claim kreeg ik te horen dat deze niet in behandeling genomen wordt.

Kortom; waardeloos

Denise
25-08-2019

Top. Beste Cashbacksite. Al veel geld bespaard hiermee en er wordt vrij snel uitbetaald. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen, eerlijke, overzichtelijke en fijn systeem.

Donna
25-08-2019

Prima, behulpzaam en betrouwbaar. In tegenstelling tot sommige andere cashback site's doen ze hier wat ze beloven. Altijd keurig uitbetaald, zeer vriendelijke klantenservice. Absolute aanrader.

Joost
25-08-2019

Topservice. De klantenservice is coulanter dan ze zouden moeten zijn! Echt een top bedrijf.

Emiel
25-08-2019

Betrouwbaar en correcte service. Waarschijnlijk het betrouwbaarste cashback-programma in Nederland. Als je zelf aan alle voorwaarden voldoet (cookies accepteert) worden vrijwel alle online aankopen correct geregistreerd; mocht er iets mis zijn gegaan is er een snelle en competente klantenservice die vaak (maar helaas niet altijd) kan helpen. Jammer genoeg doen sommige belangrijke webshops niet mee (bol.com is een grote afwezige bijvooorbeeld) en de percentages zijn niet áltijd de allerbeste. Ook zou het mooi zijn als er frequenter een uitbetaling kan worden verwerkt, dit gebeurt momenteel slechts één keer per maand. Al met al op de Nederlandse markt beslist aan te bevelen.

Tim
31-07-2019

Toppers! Na zojuist alweer een slechte ervaring gehad te hebben bij concullega Shopbuddies wil ik toch nog even een paar veren in de kont steken van het team van CashbackXL.

Ga zo door ;-)

Ben
31-07-2019

Beste cashbackwebsite. Cashbacks worden geregistreerd, en na een 2 a 3 maanden wel beschikbaar. Andere websites betalen of niet uit of het duurt een stuk langer. Uitbetaling kan vanaf ieder bedrag, dat is ook niet altijd zo bij andere websites. Weliswaar maar op 1 datum, einde van de maand maar dat is niet als zodanig een opstakel in mijn mening.

Ben zeer tevreden met Cashback XL!

Verbeterpunten zijn er, er zijn websites die net wat meer webshops hebben waarbij cashback mogelijk is. Dus de wens voor meer webshops.

Verder zijn er websites waar de cashback bij sommige websites net iets hoger ligt. Echter betalen die niet of laat uit en dus is jullie snelheid van uitbetaling daarbij in jullie voordeel.

Corine
25-07-2019

Super! Behang besteld bij Photowall en gewoon €20 retour krijgen dmv Cashback!

Serge
25-07-2019

Net weer een uitbetaling binnen. Prima website. Netjes een mail gekregen dat de uitbetaling is gedaan

Olga
25-06-2019

Zeer goede betrouwbare cashback site. Ik gebruik Cashbacksxl al enkele jaren. Het heeft me al circa 300euro bespaart, hoewel ik niet zo veel winkel. Het beste is dat je krijgt geld terug op je rekening, en niet de punten of cadeaukaarten. De medewerkers en de eigenaar reageren snel en zijn zeer vriendelijk.

Rick
25-06-2019

Goede service. Ik maak al enkele jaren veel gebruik van de cashback mogelijkheid via cashbackxl. Veel websites zijn aangesloten en het gaat bijna altijd goed. Een enkele keer werkt de cashback niet maar bij het indienen van een cashback verzoek wordt het bijna altijd alsnog geregeld. Ik heb inmiddels al enkele honderden euro's bespaard.

Mozes
25-06-2019

Duidelijk verhaal, doet zoals beloofd. Ik heb 5 keer aankopen gedaan en ik heb wel cashback gekregen op 25e dag van de mand, zoals beloofd

M
25-06-2019

Betrouwbaar en behulpzaam. Ik maak nu een aantal jaren gebruik van deze site. Het is betrouwbaar en kortingen worden doorgaans juist geregistreerd. Als er iets onverhoopt misgaat, dan is de klantenservice snel en correct met het oplossen ervan. Ik geef vaak tips door van gewenste webshops en ook daar krijg ik serieus antwoord op. Ik ben zeer tevreden en raad deze cashbacksite aan iedereen aan!

Dieuwke
25-06-2019

Geweldig! Al honderden keren geld bespaard zonder daar veel moeite voor te moeten doen.

Echt ideaal!

A
25-06-2019

Fijne website en goede communicatie. Al vaker gebruik van gemaakt en altijd leuk om geld terug te krijgen

Cynthia
25-06-2019

Betrouwbaar. Leuk cashback sparen en uit laten betalen op de 25e!
Werkt perfect!

Niels
20-06-2019

Mooi meegenomen. De cashbacks zijn mooi meegenomen, daar waar je iets nodig hebt en extra korting krijgt door middel van de cashback. Zoals bij verzekeringen.

Helaas werken de cashback registraties niet altijd, maar met een claim wordt je dan weer goed geholpen.

saskia
26-05-2019

Goed geregeld! Ik heb al heel wat cashbacks mogen ontvangen! Er gaat eigenlijk nooit iets verkeerd, als er dan iets verkeerd gaat wordt dat heel goed opgelost.

Johan
26-05-2019

De beste en meest betrouwbare cashbacksite. Dit is veruit de beste cashbacksite die er is.
- Hoge cashbacks
- Snelle bevestiging en goedkeuring van transacties
- Goede support
- Snelle uitbetaling

Peter
24-05-2019

Uitstekend, de beste cashbacksites. Erg betrouwbaar, zeer snel akkoord en uitbetalen zonder limiet. Uitstekende follow up bij contact.

Anoniem
25-04-2019

Minpunten
be more friendly in communication.
mostly unreachable, customers are scared to contact the company as staff are very aggressive

J
25-04-2019

Pluspunten
Fijn dat alles zo snel gaat en ook de snelle feedback van Marloes en Ditmar.
Inmiddels al 2 keer overgemaakt naar mijn rekening en top! Beveel jullie altijd aan anderen.

Anoniem
25-04-2019

Pluspunten
'Gratis geld' altijd goed. Cashback koopt eigenlijk altijd wel goed en mocht je de klantenservice toch een keer nodig hebben, reageren ze enorm snel.

Iris
09-04-2019

Pluspunten
Op sommige momenten veel profijt van gehad. Maar de afgelopen maanden wat cashbacks misgelopen ondanks het opvolgen van de regels. Dus tegenwoordig vind ik de betrouwbaarheid ver te zoeken waardoor ik voor grotere bedragen overweeg te kijken naar andere cashbacksites.
 
Minpunten
Niet plots amdere regels verzinnen.
Snellere toewijzing van cashbacks. Duurt soms wel erg lang.

Anoniem
25-02-2019

Pluspunten
Betalen optijd
 
Minpunten
Duidelijker aangeven hoeveel prc je krijgt en over welk bedrag

Tomaatje
25-02-2019

Pluspunten
-makkelijk in gebruik
-overzichtelijk in hoeveel je hebt bespaard
-besparing wordt snel uitbetaald
 
Minpunten
-ik koop dingen die ik eigenlijk niet nodig heb, omdat je via Cashback XL extra korting krijgt :P

Niels
08-02-2019

Pluspunten
Nette website.
 
Minpunten
Alle regeltjes en procedures netjes gevolgd en toch is de cashback afgewezen. 90 euro door mijn neus geboord. Ik hoop dat ze er plezier aan hebben bij CashbackXL. Volgende keer maar gewoon zelf een korting bedingen.

alco
01-02-2019

Pluspunten
het werkt echt al heel wat geld mee bespaard.
 
Minpunten
aanbod van winkels blijft stabiel maar zou wel vernieuwd mogen worden.
let goed op dat vaak de korting gaat op het bedrag exclusief BTW en sommige goederen zijn uitgesloten.
uitbetalen doen ze ook zoals beloofd echter maar 1x per maand.

Marieke
25-01-2019

Pluspunten
Alleen maar positieve punten! Goede registraties van cashbacks, hoge kortingen en leuke acties. Als er iets niet goed gaat, dan krijg je snel een professionele reactie en dan wordt het opgelost. Ook staan ze open voor tips voor webshops waarvan ik graag zou willen dat die zich aansluiten. De informatie op de site is duidelijk en de uitbetalingen gaan altijd goed.
 
Minpunten
GEEN ENKEL VERBETERPUNT

Rik
06-09-2018

Pluspunten
- snelle bevestiging
- hoge cashbacks
- goede support
 
Minpunten
- bol.com weer toevoegen aan de site
- eventueel een app (android) waarin je je saldo kunt checken maar ook door kunt klikken naar websites

Youri
30-07-2018

Pluspunten
Ik heb in de afgelopen jaren al enkele euro's terug verdient via CBXL, echt geweldig! Het werkt haast verslavend om via internet te bestellen dmv de cashback site ;) Erg leuk wanneer je een bestelling wil plaatsen en website is terug te vinden op CBXL. Het werkt zeer gemakkelijk en vlot.
99% van de gevallen krijg je automatisch een bevestiging na bestelling. Wanneer het die ene keer niet is verlopen zoals het hoort kun je gemakkelijk stapsgewijs handmatig een claim indienen. Als alles klopt krijg je alsnog een bevestiging van je cashback. Bij eventuele vragen zeer snelle en vriendelijke reactie! Goede service dus!
 
Minpunten
Bevestiging is snel, maar het duurt soms vrij lang voordat er goedkeuring plaats vind. Dit verschilt wel enorm per bedrijf.
Ook wel jammer dat sommige webshops soms ineens niet meer meedoen en je dus geen cashback meer kunt claimen.
Voor de toekomst, nog meer webshops! :)

Niels
21-07-2018

Pluspunten
Al jaren verzamel ik mijn Cashback bij Cashback XL. Echt een topsite en werkt zeer goed. Altijd netjes de uitbetalingen.

Mathijs
31-01-2018

Pluspunten
Duidelijke website
Goede cashback-bedragen
Snelle registratie van aankopen/diensten

Heeft me inmiddels al veel geld bespaard.
 
Minpunten
- Registratiesnelheid verschilt behoorlijk per aankoop/bedrijf, waardoor je soms ten onrechte denkt dat het niet geregistreerd is. Idealiter zou ik meteen willen zien of hij goed geregistreerd is, waarbij de goedkeuring enzo van mij best lang mag duren, maar nu heb ik al een paar keer gehad dat ik een claim had ingediend terwijl de registratie daarna wel kwam. Omdat het ook wèleens misging met registraties ben je er als klant liever te snel bij dan dat je de cashback-registratie weer vergeet en geld laat liggen. Dus iets van een directe "Bezoek/aankoop is geregistreerd", en dat hij alvast in het rijtje verschijnt zou ik zeer op prijs stellen, want bij een Cashback-claim zie je wèl al meteen de geregistreerde winkelbezoeken, dus blijkbaar wordt dat wel bijgehouden.

- Daarnaast is het wellicht wat verwarrend als er op een bedrijfspagina alleen oude cashback-deals staan. Dit wekt naar mijn idee de indruk dat er op dit moment helemaal geen cashback mogelijk is, terwijl je vaak dan nog steeds de gangbare korting krijgt als je via Cashback-XL naar een winkel gaat. (als voorbeeld de Blokker-pagina even bezocht). Ik zou duidelijker de knop 'Shop & ontvang cashback' aanprijzen, zet hem wellicht boven het rijtje oude cashback-deals, zodat je als klant ook ziet dat dit nog steeds mogelijk is. Immers lijkt het overzicht nu op de kortingscodes-websites, waarbij er vaak niets mogelijk is als er géén actieve kortingscode is, terwijl dat bij Cashback-XL dus wèl zo is.

- Meer wink

Anoniem
01-01-2018

Pluspunten
Heel snelle bevestiging. Snelle reactie als er evt. een probleem. Hele aantrekkelijke kortingen.

Bob
15-12-2017

Pluspunten
Hele goede klantenservice! Had een probleempje en was gelijk opgelost door de eigenaar van de website.

Nog alleen maar positieve ervaringen gehad met cashback uitbetalingen.
 
Minpunten
-

Stefan
13-12-2017

Pluspunten
Erg prettige website met erg snelle service. Eigenaar denkt met je mee als je een claim voor uitbetaling indient. Vrij hoge vergoedingen ook in vergelijking met andere partijen.

Oktay
10-10-2017

Pluspunten
99% van de tijd vind de registratie van een aankoop plaats. de ene keer dat het niet lukte, lag aan mij :-)
- bedrijf reageert snel op emails.
- cashback percentages zijn hoog
 
Minpunten
ik kom zo nu en dan cashback percentages van concurrenten tegen die wat hoger liggen. een knopje, of chat-functie om dit door te geven zou handig zijn. Dan kan CashbackXL nog altijd bekijken of z mee(kunnen)gaan met de concurrent

Antoinette
21-08-2017

Pluspunten
Als het niet lukt doen ze het handmatig toekennen. Geld wordt netjes uitbetaald.

Ron vd wilk
19-08-2017

Pluspunten
Shelley service

Anja
17-08-2017

Pluspunten
Het hele proces werkt heel handig. Je hoeft alleen maar naar Cashback XL te gaan om te zien of de webshop waar jij wilt bestellen ook met Cashback XL werkt. Zo ja, ga dan via Cashback XL naar de webshop; bestellen maar en de cashback volgt vanzelf!!
 
Minpunten
Nog meer webshops zo ver zien te krijgen dat ze ook met jullie samen willen werken om meer klanten te trekken.

Petje
08-08-2017

Pluspunten
Als je registratie niet gelukt is wordt je vriendelijk te woord gestaan. Er wordt netjes een oplossing gezocht!
 
Minpunten
Registraties beter geaccepteerd worden automatisch moet helaas best vaak een claim indienen. Worden wel netjes opgelost. Kost alleen te veel tijd.

Marieke
02-08-2017

Pluspunten
-goede klantenservice
-tips worden serieus genomen (ik vraag vaak nieuwe webshops aan om deel te nemen, als het niet kan krijg ik daar uitleg over)
-snelle reactie bij problemen/niet geregistreerde korting
-uitbetalingen gaan altijd goed
-betrouwbaar bedrijf

Anoniem
12-07-2017

Pluspunten
Nette cashbacks , correcte uitbetalingen en goed contact.
 
Minpunten
Geen - ga zo door!

Annemaj
11-07-2017

Mark
11-07-2017

Pluspunten
+ Overzichtelijke website en goed inzicht in transacties e.d.
+ Meestal een snelle bevestiging van cashbacks door aangesloten bedrijven;
+ Geen problemen met uitbetalingen

Meer dan 2 jaar lid en nog steeds met plezier!
 
Minpunten
Na lang nadenken.....geen