Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Tim
25-03-2020

Goede cashback acties. Goede ervaringen snelle service

Monique
25-03-2020

Super site. Tot nu toe altijd goede ervaringen mee gehad. Gebruik het al lange tijd en altijd tevreden geweest!

Sylvia
25-03-2020

Hoogste cashbacks, goede werking. Verwerking van de cashback gaat soms niet goed, maar met het claimproces komt het altijd in orde. Snelle en klantvriendelijke reacties!

Lisanne
07-03-2020

Super tevreden. Ben niet anders dan tevreden

Stefan
04-03-2020

Snel, duidelijk en betrouwbaar! Stuitte met toeval op CashbackXL. Was zelf nog niet bekend met dergelijke cashback sites, maar wel met Affliate Marketing, dus wist dat dit een legit verdienmodel is.

Heb een Ziggo abonnement afgesloten, die ik toch al wilde afsluiten. Hier bespaarde ik middels CashbackXL 90 euro op! Het was binnen één dag toegekend/geaccepteerd en werd direct, met de eerstvolgende betalingsbatch, overgeboekt naar mijn rekening.

Had wat vraagjes voor Ditmar, de eigenaar van CashbackXL. Het contact is prettig, snel en duidelijk.

Al met al, dit is de real deal (hoe ongeloofwaardig het voor sommige van mijn vrienden ook klinkt)!

Marcel
04-03-2020

Prima website, slechte klantenservice. Cashbackxl is een prima website, echter de eigenaar blokkeert je en reageert vervolgens niet meer op mails. Kan zo op deze manier zelf de cashbacks in eigen zak steken.

Voorheen zou ik 5 sterren gegeven hebben maar na de laatste keer contact zou ik deze website niet meer aanbevelen.

Saskia
01-03-2020

Zeer goed geregeld. Werkt super goed. Is makkelijk in gebruik. Als er iets mis gaat wordt het altijd netjes geregeld. Heb al honderden euro´s bespaard!! Echt een aanrader.

Peter
24-02-2020

Prima site. Prima site en het systeem werkt perfect. Tevens snelle uitbetaling. Een aanrader!

Jeroen
24-02-2020

Betrouwbaar! Leuke cashback kortingen. Wordt via de app altijd goed verwerkt

Andrea
24-02-2020

Top geregeld. Afhankelijk van hoe snel het bedrijf het goedkeurt, krijg je snel uitbetaald.

Alfred
22-02-2020

Fantastische zaak! Nu al dik 120 euro laten uitbetalen via CashbackXL voor letterlijk één extra klik moeite per aankoop. Het tikt vooral lekker aan als je bijvoorbeeld bij booking.com een vakantie boekt of een grote electronicaaankoopt doet, maar zelfs de centen die je terugkrijgt op bijvoorbeeld je AliExpress aankoopt voelen toch weer als gratis geld, en welke Nederlander houdt niet van gratis geld?

Soms gaat er iets mis, maar via een claim is dat altijd wel te fixen eigenlijk en is vaker de schuld van de webshop dan van CBXL.

Jolanda
04-02-2020

Werkt super! Werkt echt heel goed. Leuk om aankopen via deze site te doen. Binnen no time reactie, en snelle uitbetaling.

Thijs
02-02-2020

Klasse bedrijf. Al bijna 700 euro in 2.5 jaar bespaard. Eerlijke site en goede communicatie.

R
24-01-2020

Tevreden gebruiker. Een van de weinige bedrijven waarvoor ik de moeite neem een positieve review te schrijven. Het is geen 10 omdat het soms niet altijd vlekkeloos werkt en veel bekende shops niet mee doen. Hoewel dit volgens mij niet aan cashbackxl ligt.

Ik was eerst sceptisch over dit concept, maar ik word altijd netjes uitbetaald, is er een probleem dan krijg je redelijk snel contact en antwoord en men doet altijd hun best voor een oplossing. Ik verdien geld en zij verdienen geld, vaak terwijl dit anders niet het geval was geweest.

Het enige waar ik te weinig zicht op heb is hoe men omgaat met mijn gegevens, want ik kan mij voorstellen dat mijn aankoopdata ook verkocht word.

Pjotr
24-01-2020

Toppers. Alles werkt ideaal. Al meer dan 200 euro bespaard in 4 maanden tijd, thx!

Chris
20-01-2020

Super heeft me al veel geld opgeleverd! Gebruik nu sinds mei 2017 cashbackxl en heeft me al veel geld opgeleverd.

Echt een aanrader! Lees wel goed de voorwaarden en volg de instructies precies op zoals die beschreven staan bij cashbackxl.

Kader
02-01-2020

ik beveel cashback xl aan. Met elke aankoop bespaar ik. Lekker snel reactie , mocht je vragen hebben of cashback niet is gelukt. Dankjewel Ditmar en haar team.

Timo
25-12-2019

Al honderden euro's bespaard! Sinds dit jaar al honderden euro's bespaard op mijn aankopen. Bijna alle aankopen doe ik tegenwoordig via cashbackxl. Kleding, reizen, verzekering, abbonomenten. Echt mooie besparingen kunnen doen 👌

Meld je nu aan via de link:
https://www.cashback.nl/u/138445

HC
20-12-2019

Prima, 100% betrouwbare cashback site ! Deze Cashback site werkt prima en de beloofde cashback bij een online aankoop wordt ook echt toegekend en uitbetaald. Mocht een cashback een keer niet autom. worden geregistreerd, dan wordt de claim altijd netjes opgepakt en afgehandeld door de helpdesk. Er zijn echte mensen bereikbaar die klantvriendelijk zijn en er alles aan doen om de afspraken na te komen.
Echt 100% betrouwbaar !!!

Bas
20-12-2019

Bijna altijd de hoogste cashbackpercentages en -bedragen. Cashback XL heeft in vrijwel alle gevallen de hoogste Cashbackpercentages en -bedragen van alle gratis cashback websites.
De communicatie met Cashback XL is uitstekend (e-mail en telefoon) en de uitbetaling van gespaarde cashbackbedragen gaat snel.

Peter
25-11-2019

Prima snelle reactie en snelle uitbetaling. Gewoon goed

Mara
25-11-2019

Geweldig. Snelle reactie terug, en alles wordt netjes verwerkt.

Xander
25-11-2019

Nette cashback service, komt beloftes over algemeen na. Over het algemeen verlopen cashbacks zonder problemen. Een enkele keer dient een claim te worden ingediend, en meestal worden deze ook toegekend. Eveneens wel eens meegemaakt dat er na lange tijd een ander bedrag wordt goedgekeurd dan dat er initieel bevestigd wordt.

Nooit problemen ondervonden met uitbetalingen, inmiddels al méér dan €600 cashback mogen ontvangen. Het winkelassortiment mag nog wel wat omhoog, voor veel shops moet ik toch bij een alternatieve cashback service terecht.

Marit
25-11-2019

Prima cashback site. CBXL geeft goede cashbacks en is zeer servicegericht!

HÜSEYIN
25-11-2019

Gewoon goed en eerlijk. Betrouwbaar.

Anoniem
25-04-2019

Minpunten
be more friendly in communication.
mostly unreachable, customers are scared to contact the company as staff are very aggressive

J
25-04-2019

Pluspunten
Fijn dat alles zo snel gaat en ook de snelle feedback van Marloes en Ditmar.
Inmiddels al 2 keer overgemaakt naar mijn rekening en top! Beveel jullie altijd aan anderen.

Anoniem
25-04-2019

Pluspunten
'Gratis geld' altijd goed. Cashback koopt eigenlijk altijd wel goed en mocht je de klantenservice toch een keer nodig hebben, reageren ze enorm snel.

Iris
09-04-2019

Pluspunten
Op sommige momenten veel profijt van gehad. Maar de afgelopen maanden wat cashbacks misgelopen ondanks het opvolgen van de regels. Dus tegenwoordig vind ik de betrouwbaarheid ver te zoeken waardoor ik voor grotere bedragen overweeg te kijken naar andere cashbacksites.
 
Minpunten
Niet plots amdere regels verzinnen.
Snellere toewijzing van cashbacks. Duurt soms wel erg lang.

Anoniem
25-02-2019

Pluspunten
Betalen optijd
 
Minpunten
Duidelijker aangeven hoeveel prc je krijgt en over welk bedrag

Tomaatje
25-02-2019

Pluspunten
-makkelijk in gebruik
-overzichtelijk in hoeveel je hebt bespaard
-besparing wordt snel uitbetaald
 
Minpunten
-ik koop dingen die ik eigenlijk niet nodig heb, omdat je via Cashback XL extra korting krijgt :P

Niels
08-02-2019

Pluspunten
Nette website.
 
Minpunten
Alle regeltjes en procedures netjes gevolgd en toch is de cashback afgewezen. 90 euro door mijn neus geboord. Ik hoop dat ze er plezier aan hebben bij CashbackXL. Volgende keer maar gewoon zelf een korting bedingen.

alco
01-02-2019

Pluspunten
het werkt echt al heel wat geld mee bespaard.
 
Minpunten
aanbod van winkels blijft stabiel maar zou wel vernieuwd mogen worden.
let goed op dat vaak de korting gaat op het bedrag exclusief BTW en sommige goederen zijn uitgesloten.
uitbetalen doen ze ook zoals beloofd echter maar 1x per maand.

Marieke
25-01-2019

Pluspunten
Alleen maar positieve punten! Goede registraties van cashbacks, hoge kortingen en leuke acties. Als er iets niet goed gaat, dan krijg je snel een professionele reactie en dan wordt het opgelost. Ook staan ze open voor tips voor webshops waarvan ik graag zou willen dat die zich aansluiten. De informatie op de site is duidelijk en de uitbetalingen gaan altijd goed.
 
Minpunten
GEEN ENKEL VERBETERPUNT

Rik
06-09-2018

Pluspunten
- snelle bevestiging
- hoge cashbacks
- goede support
 
Minpunten
- bol.com weer toevoegen aan de site
- eventueel een app (android) waarin je je saldo kunt checken maar ook door kunt klikken naar websites

Youri
30-07-2018

Pluspunten
Ik heb in de afgelopen jaren al enkele euro's terug verdient via CBXL, echt geweldig! Het werkt haast verslavend om via internet te bestellen dmv de cashback site ;) Erg leuk wanneer je een bestelling wil plaatsen en website is terug te vinden op CBXL. Het werkt zeer gemakkelijk en vlot.
99% van de gevallen krijg je automatisch een bevestiging na bestelling. Wanneer het die ene keer niet is verlopen zoals het hoort kun je gemakkelijk stapsgewijs handmatig een claim indienen. Als alles klopt krijg je alsnog een bevestiging van je cashback. Bij eventuele vragen zeer snelle en vriendelijke reactie! Goede service dus!
 
Minpunten
Bevestiging is snel, maar het duurt soms vrij lang voordat er goedkeuring plaats vind. Dit verschilt wel enorm per bedrijf.
Ook wel jammer dat sommige webshops soms ineens niet meer meedoen en je dus geen cashback meer kunt claimen.
Voor de toekomst, nog meer webshops! :)

Niels
21-07-2018

Pluspunten
Al jaren verzamel ik mijn Cashback bij Cashback XL. Echt een topsite en werkt zeer goed. Altijd netjes de uitbetalingen.

Mathijs
31-01-2018

Pluspunten
Duidelijke website
Goede cashback-bedragen
Snelle registratie van aankopen/diensten

Heeft me inmiddels al veel geld bespaard.
 
Minpunten
- Registratiesnelheid verschilt behoorlijk per aankoop/bedrijf, waardoor je soms ten onrechte denkt dat het niet geregistreerd is. Idealiter zou ik meteen willen zien of hij goed geregistreerd is, waarbij de goedkeuring enzo van mij best lang mag duren, maar nu heb ik al een paar keer gehad dat ik een claim had ingediend terwijl de registratie daarna wel kwam. Omdat het ook wèleens misging met registraties ben je er als klant liever te snel bij dan dat je de cashback-registratie weer vergeet en geld laat liggen. Dus iets van een directe "Bezoek/aankoop is geregistreerd", en dat hij alvast in het rijtje verschijnt zou ik zeer op prijs stellen, want bij een Cashback-claim zie je wèl al meteen de geregistreerde winkelbezoeken, dus blijkbaar wordt dat wel bijgehouden.

- Daarnaast is het wellicht wat verwarrend als er op een bedrijfspagina alleen oude cashback-deals staan. Dit wekt naar mijn idee de indruk dat er op dit moment helemaal geen cashback mogelijk is, terwijl je vaak dan nog steeds de gangbare korting krijgt als je via Cashback-XL naar een winkel gaat. (als voorbeeld de Blokker-pagina even bezocht). Ik zou duidelijker de knop 'Shop & ontvang cashback' aanprijzen, zet hem wellicht boven het rijtje oude cashback-deals, zodat je als klant ook ziet dat dit nog steeds mogelijk is. Immers lijkt het overzicht nu op de kortingscodes-websites, waarbij er vaak niets mogelijk is als er géén actieve kortingscode is, terwijl dat bij Cashback-XL dus wèl zo is.

- Meer wink

Anoniem
01-01-2018

Pluspunten
Heel snelle bevestiging. Snelle reactie als er evt. een probleem. Hele aantrekkelijke kortingen.

Bob
15-12-2017

Pluspunten
Hele goede klantenservice! Had een probleempje en was gelijk opgelost door de eigenaar van de website.

Nog alleen maar positieve ervaringen gehad met cashback uitbetalingen.
 
Minpunten
-

Stefan
13-12-2017

Pluspunten
Erg prettige website met erg snelle service. Eigenaar denkt met je mee als je een claim voor uitbetaling indient. Vrij hoge vergoedingen ook in vergelijking met andere partijen.

Oktay
10-10-2017

Pluspunten
99% van de tijd vind de registratie van een aankoop plaats. de ene keer dat het niet lukte, lag aan mij :-)
- bedrijf reageert snel op emails.
- cashback percentages zijn hoog
 
Minpunten
ik kom zo nu en dan cashback percentages van concurrenten tegen die wat hoger liggen. een knopje, of chat-functie om dit door te geven zou handig zijn. Dan kan CashbackXL nog altijd bekijken of z mee(kunnen)gaan met de concurrent

Antoinette
21-08-2017

Pluspunten
Als het niet lukt doen ze het handmatig toekennen. Geld wordt netjes uitbetaald.

Ron vd wilk
19-08-2017

Pluspunten
Shelley service

Anja
17-08-2017

Pluspunten
Het hele proces werkt heel handig. Je hoeft alleen maar naar Cashback XL te gaan om te zien of de webshop waar jij wilt bestellen ook met Cashback XL werkt. Zo ja, ga dan via Cashback XL naar de webshop; bestellen maar en de cashback volgt vanzelf!!
 
Minpunten
Nog meer webshops zo ver zien te krijgen dat ze ook met jullie samen willen werken om meer klanten te trekken.

Petje
08-08-2017

Pluspunten
Als je registratie niet gelukt is wordt je vriendelijk te woord gestaan. Er wordt netjes een oplossing gezocht!
 
Minpunten
Registraties beter geaccepteerd worden automatisch moet helaas best vaak een claim indienen. Worden wel netjes opgelost. Kost alleen te veel tijd.

Marieke
02-08-2017

Pluspunten
-goede klantenservice
-tips worden serieus genomen (ik vraag vaak nieuwe webshops aan om deel te nemen, als het niet kan krijg ik daar uitleg over)
-snelle reactie bij problemen/niet geregistreerde korting
-uitbetalingen gaan altijd goed
-betrouwbaar bedrijf

Anoniem
12-07-2017

Pluspunten
Nette cashbacks , correcte uitbetalingen en goed contact.
 
Minpunten
Geen - ga zo door!

Annemaj
11-07-2017

Mark
11-07-2017

Pluspunten
+ Overzichtelijke website en goed inzicht in transacties e.d.
+ Meestal een snelle bevestiging van cashbacks door aangesloten bedrijven;
+ Geen problemen met uitbetalingen

Meer dan 2 jaar lid en nog steeds met plezier!
 
Minpunten
Na lang nadenken.....geen