Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van HEMA (8,5)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Timo
23-03-2020

Mr
17-03-2020

Dank voor de goedkeuring

Queenie Breek
15-03-2020

snel bevestigd

Michel
10-03-2020

Alles weer prima verlopen.

Charlotte
05-03-2020

Prima

Arie Oprins
04-03-2020

Lekker snel

Arie Oprins
18-02-2020

Lekker snel

Mw. M.
06-02-2020

Top

Imran
05-02-2020

Super! Dankjewel

Arie Oprins
27-01-2020

Snelle betaling

Daan Kool
05-01-2020

Ik kreeg niets terug. Raar.

Roderik Francken
31-12-2019

prima

PJJS
11-12-2019

Foto's laten afdrukken. Levering was snel klaar.

Queenie Breek
08-12-2019

prima

Arie Oprins
04-12-2019

Supersnel

Astrid ter Haar
27-11-2019

Super!

Steven Van Zimmeren
25-11-2019

Lage cashback, maar elk beetje helpt

Jan Duursma
20-11-2019

Prima kwaliteit en pasvorm.

Queenie Breek
06-11-2019

hele snelle bevestiging

Pleunie
10-10-2019

58,50 uitgegeven, geen cashback ontvangen.

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Mieke de de Jager
11-08-2019

gewoon goed

Mark Verhoeven
08-08-2019

!

Ingrid
03-08-2019

Zeer lage cashback, maar goed beter iets dan niets.

saskia stammis
22-06-2019

Dank jullie!

Joshua
09-06-2019

Wat een onzin. Nul euro goedgekeurd.

 

Reactie CBXL: Hi Joshua, zoals bij de voorwaarden van HEMA vermeld zijn Telefonie, zakelijk, gebak, 3D printen, NS treintickets, iTunes, lekker weg club en tickets uitgesloten van cashback. Mocht je toch iets anders hebben gekocht, dan kun je het beste een claim aanmaken in Mijn Account en kiezen voor Verkeerd Cashbackbedrag. ^Ditmar

Queenie Breek
17-05-2019

hele snelle bevestiging en uitbetaling

Natasja
30-04-2019

Waarom krijg ik geen Cashback?

 

Reactie CBXL: Hi Natasja, bij HEMA geldt er geen cashback op Telefonie, zakelijk, gebak, 3D printen, NS treintickets, iTunes, lekker weg club en tickets. Dit vermelden wij ook bij de voorwaarden op https://www.cashbackxl.nl/webshops/hema. Mocht dit op jouw aankoop niet van toepassing zijn, dan kun je het beste een claim aanmaken op https://www.cashbackxl.nl/mijn-account/cashback-claims. vr. groet, Ditmar

Melissa Bouman
15-04-2019

goedgekeurd maar bedrag 0 ?

Mamavantweee
31-03-2019

Top

rob
25-03-2019

Prima werking

rob
25-03-2019

Geen saldo gehad

 

Reactie CBXL: Hi Rob, als de cashback op nul staat dan geldt er geen cashback voor dat product. Zie ook de voorwaarden https://www.cashbackxl.nl/webshops/hema. Mocht het toch onterecht zijn volgens jou, maak dan een claim aan in Mijn Account. ^Ditmar

Petra Boontjes
25-03-2019

Snel

Sabrina Sguul
13-03-2019

Makkelijk dat de bestelling op te halen is in in de winkel in de buurt

George
10-03-2019

Heel snelle bevestiging en goedkeuring na online aankoop.

Maayke Rothengatter
09-02-2019

Binnen een maand goedgekeurd!

Freek
07-02-2019

1

Kevin Engelen
26-01-2019

Goed

Kevin Engelen
26-01-2019

Goed

Miranda
14-01-2019

Snel goedgekeurd

Queenie Breek
07-01-2019

Snelle bevestiging en goedkeuring

L Boer
07-01-2019

Cashback ontvangen

Merel
19-12-2018

Prima

Marieke
11-12-2018

Fijn!

jordy
30-11-2018

Prima

Freek
29-11-2018

Dank voor de service

Vince
26-11-2018

Zeer snel

Eric Rombaut
21-11-2018

.

Sabrina Sguul
09-11-2018

makkelijk en gratis spullen op te halen bij een hema in de buurt

Arie Oprins
05-11-2018

Alles prima