Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van HEMA (8,3)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Pleunie
10-10-2019

58,50 uitgegeven, geen cashback ontvangen.

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Mieke de de Jager
11-08-2019

gewoon goed

Mark Verhoeven
08-08-2019

!

Ingrid
03-08-2019

Zeer lage cashback, maar goed beter iets dan niets.

saskia stammis
22-06-2019

Dank jullie!

Joshua
09-06-2019

Wat een onzin. Nul euro goedgekeurd.

 

Reactie CBXL: Hi Joshua, zoals bij de voorwaarden van HEMA vermeld zijn Telefonie, zakelijk, gebak, 3D printen, NS treintickets, iTunes, lekker weg club en tickets uitgesloten van cashback. Mocht je toch iets anders hebben gekocht, dan kun je het beste een claim aanmaken in Mijn Account en kiezen voor Verkeerd Cashbackbedrag. ^Ditmar

Queenie Breek
17-05-2019

hele snelle bevestiging en uitbetaling

Natasja
30-04-2019

Waarom krijg ik geen Cashback?

 

Reactie CBXL: Hi Natasja, bij HEMA geldt er geen cashback op Telefonie, zakelijk, gebak, 3D printen, NS treintickets, iTunes, lekker weg club en tickets. Dit vermelden wij ook bij de voorwaarden op https://www.cashbackxl.nl/webshops/hema. Mocht dit op jouw aankoop niet van toepassing zijn, dan kun je het beste een claim aanmaken op https://www.cashbackxl.nl/mijn-account/cashback-claims. vr. groet, Ditmar

Melissa Bouman
15-04-2019

goedgekeurd maar bedrag 0 ?

Mamavantweee
31-03-2019

Top

rob
25-03-2019

Prima werking

rob
25-03-2019

Geen saldo gehad

 

Reactie CBXL: Hi Rob, als de cashback op nul staat dan geldt er geen cashback voor dat product. Zie ook de voorwaarden https://www.cashbackxl.nl/webshops/hema. Mocht het toch onterecht zijn volgens jou, maak dan een claim aan in Mijn Account. ^Ditmar

Petra Boontjes
25-03-2019

Snel

Sabrina Sguul
13-03-2019

Makkelijk dat de bestelling op te halen is in in de winkel in de buurt

George
10-03-2019

Heel snelle bevestiging en goedkeuring na online aankoop.

Maayke Rothengatter
09-02-2019

Binnen een maand goedgekeurd!

Freek
07-02-2019

1

Kevin Engelen
26-01-2019

Goed

Kevin Engelen
26-01-2019

Goed

Miranda
14-01-2019

Snel goedgekeurd

Queenie Breek
07-01-2019

Snelle bevestiging en goedkeuring

L Boer
07-01-2019

Cashback ontvangen

Merel
19-12-2018

Prima

Marieke
11-12-2018

Fijn!

jordy
30-11-2018

Prima

Freek
29-11-2018

Dank voor de service

Vince
26-11-2018

Zeer snel

Eric Rombaut
21-11-2018

.

Sabrina Sguul
09-11-2018

makkelijk en gratis spullen op te halen bij een hema in de buurt

Arie Oprins
05-11-2018

Alles prima

jordy
09-10-2018

Super

J uit V
09-10-2018

super

Andries van der Meij
08-10-2018

snel correct

J. uit V.
25-09-2018

Netjes en snel bevestigd

Nancy
07-09-2018

snelle levering

Nancy
01-09-2018

snelle afhandeling

bart dohmen
24-06-2018

prima service

W Duyn
20-06-2018

Leuke winkel met leuke koopjes

J
07-06-2018

snel!

Nancy
18-05-2018

ok

Arie Oprins
12-04-2018

prima, snelle cashback

Femke Geene
06-02-2018

snel

Madelon Schreven Kerkhoff
04-02-2018

-

Karin Korteland
03-02-2018

Snel goedgekeurd!

MARIEKE
28-01-2018

Snel en netjes geleverd!

Truus Meijer-van Den Berg
23-01-2018

Lorin
04-12-2017

Ideaal! Ik ga dit blijven gebruiken

Femke Geene
23-11-2017

goed en snel

P Tang
18-11-2017

echt geweldig service van de Hema en mijn korting is ook snel bijgeschreven