Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Greetz (9,4)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Herman
03-09-2020

snel en goed, was een probleem met bezorgen maar goed opgelost

Richie
03-09-2020

Snel verwerkt!

Rene
01-09-2020

Prima

B. Bremer
26-08-2020

super snelle afhandeling, en prima geregeld zo!

Tonnie Klink
23-06-2020

top

Queenie Breek
16-06-2020

vlot bevestigd

Kim
13-06-2020

Ik heb zowel bloemen als een kaart gekocht (weet dat de bezorgkosten niet inbegrepen zijn) en blijkbaar geven ze maar over een deel van de aankoop cashback terug.

AM
10-06-2020

Top!

Robert Polman
10-06-2020

Goed weer

Bas Vasterman
10-06-2020

Snel en goed geleverd

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
24-05-2020

alles verliep soepel

Rene
12-05-2020

Zeer snelle goedkeuring

saskia stammis
23-04-2020

Dank jullie wel voor de Cashback!

Rene
16-04-2020

Supersnelle goedkeuring

Elroy
30-03-2020

Ik heb geen geld teruggekregen.

 

Reactie CBXL: Hi Elroy, als een cashback niet is geregistreerd kun je het beste een claim aanmaken op https://www.cashbackxl.nl/mijn-account/cashback-claims. Dan kunnen we proberen de cashback alsnog voor jou te ontvangen. vr. groet, Ditmar

Michel
10-03-2020

Leuke kaarten en verzending netjes op tijd.

Esther
05-03-2020

Top

Manisha
20-02-2020

`top

Manisha
16-02-2020

toppieeee

Tim
06-02-2020

Vlotte cashback voor een product dat naar mijn verwachting is.

Queenie Breek
27-01-2020

snelle bevestiging, fijne winkel

Paul
26-01-2020

Snel gekeurd, top!

Ruveyda
05-12-2019

super

Queenie Breek
02-12-2019

Hele snelle bevestiging en uitbetaling

Rene
25-11-2019

Zeer snel goedgekeurd.

Queenie Breek
11-11-2019

prima service

Queenie Breek
06-11-2019

hele snelle bevestiging

Floor
04-11-2019

Snel en makkelijk.

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Gerben
22-09-2019

snel geregeld

Cashback
16-09-2019

Snelle afhandeling en goede betrouwbare webshop. Keurig!

Tonnie Klink
16-08-2019

netjes en snel

Petra Boontjes
28-06-2019

Altijd snel

Tonnie Klink
14-06-2019

top

Queenie Breek
17-05-2019

hele snelle bevestiging en uitbetaling

Herman
02-05-2019

Snelle goedkeuring

Queenie Breek
08-04-2019

Hele snelle bevestiging

Petra Boontjes
25-03-2019

snel

Sabrina Sguul
13-03-2019

iedereen wordt blij van een kaartje en/of bloemetje. Keurige levering en het was een mooie bos

Tonnie
03-03-2019

top

Saskia
01-03-2019

Heel snel

Saskia
16-02-2019

Sneller uitbetaald dan beschreven

N.
12-02-2019

Top

Queenie Breek
07-01-2019

Snelle bevestiging en goedkeuring

Sander
22-12-2018

snelle goedkeuring

Queenie Breek
06-12-2018

zeer snel bevestigd en betaalbaar gesteld

Cynthia Kampers
12-08-2018

Op zich erg tevreden, maar als je door een storing je product niet kunt opslaan, dan kun vaak weer helemaal opnieuw beginnen met schrijven en plaatjes/foto's plakken en dat is erg frustrerend!

Antje Kreisel
21-06-2018

Altijd razend snel

Tonnie
14-06-2018

top

Robert Polman
14-06-2018

Top weer