Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Greetz (9,6)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Saskia
16-02-2019
Sneller uitbetaald dan beschreven
N.
12-02-2019
Top
Queenie Breek
07-01-2019
Snelle bevestiging en goedkeuring
Sander
22-12-2018
snelle goedkeuring
Queenie Breek
06-12-2018
zeer snel bevestigd en betaalbaar gesteld
Cynthia Kampers
12-08-2018
Op zich erg tevreden, maar als je door een storing je product niet kunt opslaan, dan kun vaak weer helemaal opnieuw beginnen met schrijven en plaatjes/foto's plakken en dat is erg frustrerend!
Antje Kreisel
21-06-2018
Altijd razend snel
Tonnie
14-06-2018
top
Robert Polman
14-06-2018
Top weer
J
01-06-2018
heel snel!
N. van Wijk
28-05-2018
:)
Anoniem
13-05-2018
Tevreden zoals meestal. Alleen zou het fijn zijn als duidelijker op de website wordt vermeld wat de levertijd naar o.a. Belgie is, voor hoe laat je dan de kaart moet maken.
Ricardo
26-03-2018
Mooie suggesties om iemand te verrassen. Wel een beetje prijzig soms.
Danny
20-03-2018
Werd meteen verrekend
Martine Hartevelt
04-07-2017
Greetz keurig op tijd bezorgd zoals beloofd.
Louise Logtmeyer
01-07-2017
Fijn hoor die snelle service van Greetz. Alles gaat lekker snel zowel je bestelling als de bevestiging van je cashback en de goedkeuring ervan.
Michéla de Jong
08-06-2017
Bevestiging en goedkeuring van Greetz binnen één dag. Top!
Sanne Haas
08-06-2017
snel bevestigd
Georgina Nagel
27-05-2017
een fijne website om iemand een verjaardags kaart te sturen en dan krijg je via cashbackxl ook nog geld terug dat is al helemaal prettig en ook super snel allen wel jammer dat cashbackxl niet snel uitbetaald

ik heb al paar keer via cashbackxl iets besteld op een pagina maar greetz word je wel echt heel snel bevestigd en uitbetaald
Desire Janssen
10-05-2017
OK, het zijn geen wereldbedragen, maar leuk dat Greetz zó snel goedgekeurd wordt! De enige manier waarop ik nog kaarten verstuur :-)
Seldan Akin
09-02-2017
Wauww!! Snel bevestigd en uitbetaald:)
Antje Kreisel
13-03-2015
Altijd snel bevestigd en uitbetaald. Top bedrijf!