Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Greetz (9,6)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Tonnie Klink
14-06-2019

top

Queenie Breek
17-05-2019

hele snelle bevestiging en uitbetaling

Herman
02-05-2019

Snelle goedkeuring

Queenie Breek
08-04-2019

Hele snelle bevestiging

Petra Boontjes
25-03-2019

snel

Sabrina Sguul
13-03-2019

iedereen wordt blij van een kaartje en/of bloemetje. Keurige levering en het was een mooie bos

Tonnie
03-03-2019

top

Saskia
01-03-2019

Heel snel

Saskia
16-02-2019

Sneller uitbetaald dan beschreven

N.
12-02-2019

Top

Queenie Breek
07-01-2019

Snelle bevestiging en goedkeuring

Sander
22-12-2018

snelle goedkeuring

Queenie Breek
06-12-2018

zeer snel bevestigd en betaalbaar gesteld

Cynthia Kampers
12-08-2018

Op zich erg tevreden, maar als je door een storing je product niet kunt opslaan, dan kun vaak weer helemaal opnieuw beginnen met schrijven en plaatjes/foto's plakken en dat is erg frustrerend!

Antje Kreisel
21-06-2018

Altijd razend snel

Tonnie
14-06-2018

top

Robert Polman
14-06-2018

Top weer

J
01-06-2018

heel snel!

N. van Wijk
28-05-2018

:)

Anoniem
13-05-2018

Tevreden zoals meestal. Alleen zou het fijn zijn als duidelijker op de website wordt vermeld wat de levertijd naar o.a. Belgie is, voor hoe laat je dan de kaart moet maken.

Ricardo
26-03-2018

Mooie suggesties om iemand te verrassen. Wel een beetje prijzig soms.

Danny
20-03-2018

Werd meteen verrekend

Martine Hartevelt
04-07-2017

Greetz keurig op tijd bezorgd zoals beloofd.

Louise Logtmeyer
01-07-2017

Fijn hoor die snelle service van Greetz. Alles gaat lekker snel zowel je bestelling als de bevestiging van je cashback en de goedkeuring ervan.

Michéla de Jong
08-06-2017

Bevestiging en goedkeuring van Greetz binnen één dag. Top!

Sanne Haas
08-06-2017

snel bevestigd

Georgina Nagel
27-05-2017

een fijne website om iemand een verjaardags kaart te sturen en dan krijg je via cashbackxl ook nog geld terug dat is al helemaal prettig en ook super snel allen wel jammer dat cashbackxl niet snel uitbetaald

ik heb al paar keer via cashbackxl iets besteld op een pagina maar greetz word je wel echt heel snel bevestigd en uitbetaald

Desire Janssen
10-05-2017

OK, het zijn geen wereldbedragen, maar leuk dat Greetz zó snel goedgekeurd wordt! De enige manier waarop ik nog kaarten verstuur :-)

Seldan Akin
09-02-2017

Wauww!! Snel bevestigd en uitbetaald:)

Antje Kreisel
13-03-2015

Altijd snel bevestigd en uitbetaald. Top bedrijf!