Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Thuisbezorgd.nl (9,4)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Robert Polman
12-10-2017

Super snel, kleine moeite en leuk bedrag als cashback.
Een echte aanrader.

Cynthia Frings
11-10-2017

Altijd snelle cashback en veel keus

MH Weezepoel
09-10-2017

Aantal websites zijn snel met toewijzen en zodra je betaald hebt wordt het gelijk goedgekeurd.

Twan Nijland
08-08-2017

--

Fon SO
10-07-2017

Snelle cashback..jammer dat het evenveel blijft ongeacht de bestelling. Een percentage zou beter zijn.

Cindy Van Der Waard
06-07-2017

Zeer snelle bevestiging en uitbetaling ( nog geen 5 dagen) altijd leuk om zo wat extra geld terug te krijgen ;-)

Tina Li
13-06-2017

De cashback wordt heel snel bevestigd. Het duurt maximaal 1 minuutje voordat je een bevestigingsmailtje krijgt. Daarna duurde het bij mij een week voordat het is goedgekeurd. De snelheid van bevestiging betaling is dus helemaal top!

Wietse de Vries
18-05-2017

Ging goed allemaal

Mikey Van der Zwan
19-04-2017

Even thuisbezorg, gewoon via Cashback XXL, een extra korting , top!

Bart R
14-04-2017

Cashback altijd snel bevestigd!

Erwin Cozijnsen
13-02-2017

Fijne en snelle service. Leuk dat je om zo'n manier een deel van de bezorgkosten terug kunt krijgen.

Lennard Kok
05-02-2017

Snelle uitbetaling!

Lisanne Aitink
29-12-2016

Altijd netjes op tijd.

M.H. Smeitink
11-11-2016

Altijd heel snel.

Bingol Ari
09-08-2016

Binnen enkele minuten bevestigd. Aanrader

Denise Schäffer
09-06-2016

Cashback werd binnen een paar minuten bevestigd en binnen 2 weken al goedgekeurd.

Zhongquan Lu
12-12-2015

Order made easily, fast delivery, i like to use this webside

Duckje van der Ploeg
10-08-2015

Was weer prima geregeld uitbetaling ook best snel na ongeveer 3 weken

Kay -
09-04-2015

Cashback werd snel bevestigd en na een maand uitbetaald.

joli bli
22-01-2015

Zoals altijd bestellen we bij een vaste pizzaria via thuisbezorgd.nl
Het enige wat ze nog kunnen verbeteren is dat thuisbezorgd zou onthouden waar je voor de laatste keer hebt besteld en deze evt aanbevelen?

Buitengewoon fijne manier van bestellen en altijd lekker!