Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Thuisbezorgd.nl (9,4)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
W.Brink
19-06-2018

Altijd snel goedgekeurd.

Bram Bovens
19-06-2018

Duurde langer (1 week) dan anders (1 werkdag) voor Thuisbezorgd maar binnen de beloofde tijd van 2 maanden dus niets aan de hand.

Robert Polman
14-06-2018

Top weer

Tonnie
12-06-2018

goed

w.brink
10-06-2018

Snel goedkeuring

Maarten Kruijer
07-06-2018

Supersnelle bevestiging en goedkeuring. Slechts 2 dagen. cashbackXL werkt altijd goed. En mocht het eens niet helemaal goed gaan wordt het snel opgelost, prima service!

manou
04-06-2018

Ging perfect volgende keer weer,maar wel iets meer procent

Bram Bovens
04-06-2018

Binnen 1 werkdag al goedgekeurd, super deze service.

Seri Lynne
04-06-2018

Snel goedgekeurd

Etty Langendijk
02-06-2018

(Y)

Priscilla Ramjiawan
31-05-2018

Arie Oprins
30-05-2018

zeer snel

Ernst Houtgast
24-05-2018

Zeer snelle goedkeuring

Chelsey Bloemberg
15-05-2018

top

Seri Lynne
15-05-2018

Snel

Tonnie Klink
15-05-2018

Zeer snel

AA
29-04-2018

Altijd snel en volledig!

Robert Polman
14-04-2018

Wederom snel en top

siham
09-04-2018

Priscilla Ramjiawan
05-04-2018

Geweldig

siham
02-04-2018

Femke Geene
26-03-2018

snel

Raymond Drenth
26-03-2018

Binnen een halve dag was het goedgekeurd en beoordeeld en stond het bedrag op mn account bijgeschreven.

siham
20-03-2018

Robert Polman
03-03-2018

Wederom snel top

Floor Boen
14-02-2018

Snelle goedkeuring!

Bastiaan de Laat
14-02-2018

Als ik dan toch eten bestel, pak ik deze korting toch mooi even mee. Gaat altijd snel en goed

Stefan Markx
12-02-2018

alles is mooi meegenomen

Michael Geesing
17-01-2018

bijna gelijk goedgekeurd

Mikey Van der Zwan
15-01-2018

Zeer snelle bevestiging, toch een extra'tje

Robert Polman
06-01-2018

top zoals altijd

Ghislaine Beijen
06-01-2018

Gaat super snel. En makkelijk he bestellen,eten en nog geld terug ook. Erg goede samenwerking.

MF Land
05-01-2018

Elke bestelling bij Thuisbezorgd ging het niet goed met cashback, heb meerdere keren een claim ingediend en dan werd het uiteindelijk wel goedgekeurd. Het zou gewoon automatisch moeten werken.

Robert Polman
19-12-2017

Wederom top

Justins
15-12-2017

Snel bevestigd en goedgekeurd. Zeker aan te rader!

Me
04-12-2017

Dennis
29-11-2017

Snelle bevestiging en goedkeuring.

Ari
29-11-2017

Snel bevestigd en goedgekeurd. Aanrader! Scheelt weer €1 euro op iedere bestelling

P Tang
18-11-2017

snelle en vlotte afhandeling

Cynthia Kampers
09-11-2017

Ik ben een groot fan van Thuisbezorgd.nl. Even geen zin om te koken of heb je geen tijd of je krijgt net zoals ik een nieuwe keuken en kun je op dat moment dus ook niet koken, bestel dan bij Thuisbezorg.nl

Robert Polman
12-10-2017

Super snel, kleine moeite en leuk bedrag als cashback.
Een echte aanrader.

Cynthia Frings
11-10-2017

Altijd snelle cashback en veel keus

MH Weezepoel
09-10-2017

Aantal websites zijn snel met toewijzen en zodra je betaald hebt wordt het gelijk goedgekeurd.

Twan Nijland
08-08-2017

--

Fon SO
10-07-2017

Snelle cashback..jammer dat het evenveel blijft ongeacht de bestelling. Een percentage zou beter zijn.

Cindy Van Der Waard
06-07-2017

Zeer snelle bevestiging en uitbetaling ( nog geen 5 dagen) altijd leuk om zo wat extra geld terug te krijgen ;-)

Tina Li
13-06-2017

De cashback wordt heel snel bevestigd. Het duurt maximaal 1 minuutje voordat je een bevestigingsmailtje krijgt. Daarna duurde het bij mij een week voordat het is goedgekeurd. De snelheid van bevestiging betaling is dus helemaal top!

Wietse de Vries
18-05-2017

Ging goed allemaal

Mikey Van der Zwan
19-04-2017

Even thuisbezorg, gewoon via Cashback XXL, een extra korting , top!

Bart R
14-04-2017

Cashback altijd snel bevestigd!