Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Thuisbezorgd.nl (9,4)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
jordy
13-01-2019

Prima

Suraj Biyani
09-01-2019

Te snel

J
05-01-2019

Top!

jordy
01-01-2019

Super

J
28-12-2018

Top!

Niels
27-12-2018

Ontzettend snel, binnen een paar dagen!

Tonnie
26-12-2018

Super snel

Merel
19-12-2018

Thuisbezorgd "bevestigd" als enige webshop waar ik cashback gebruik de bestellingen niet. Bijna altijd of altijd dien ik een claim in te vullen om alsnog het cashbackbedrag goedgekeurd te krijgen. dit lijkt mij niet de bedoeling.

J
13-12-2018

Top

J
08-12-2018

gaat snel!

Ferdi van den Bergh
29-11-2018

Prima geregeld

Marieke
20-11-2018

Snelle levering!

Naziha Bec
20-11-2018

Top!

Fatiha Mahyou
13-11-2018

Snel, duidlijk

Thom Vrijmoed
08-11-2018

Erg fijn om via thuisbezorgd de bestellen. Cashback ook echt razendsnel.

J
08-11-2018

snel

Tonnie Klink
06-11-2018

top

J
01-11-2018

Top!

Ozcan
28-10-2018

...

J
24-10-2018

snel

Zaero
21-10-2018

Approved fast and good. I will repeat!

Zaero
21-10-2018

It works and is approved fast. Excellent work!

Bram Bovens
17-10-2018

Snel als altijd

J
17-10-2018

Snel!

J
13-10-2018

Snel!

jordy
09-10-2018

Super

J
25-09-2018

topp

Esther Hofstra
19-09-2018

Snelle goedkeuring. Wel jammer dat de cashback flink verlaagd is!

J
18-09-2018

Top!

Robert Polman
16-09-2018

Prima weer

Paul
11-09-2018

Razendsnel gekeurd, top!

Sabrina
04-09-2018

Thuisbezorgd is heel snel met goedkeuren!

Cynthia Frings
14-08-2018

Jammer dat de cashback flink omlaag is.. ik was blij met die €1 maar dat is nu ineens 41 cent minder. Heel erg jammer.

Cynthia Kampers
12-08-2018

fijne site, maak er om de twee maanden gebruik van als ik geen zin heb om te koken.

Tonnie
07-08-2018

top

W.Brink
02-08-2018

Nog maar 3% cashback ipv €1 Dus met andere woorden een reductie van meer 50%. Niet echt de moeite waard.

Fatma Karakaya
01-08-2018

cashback binnen 2 dagen op mijn saldo

Youri de Haan
30-07-2018

Zoals beloofd op iedere bestelling een euro, top!

Fatma Karakaya
30-07-2018

supersnel!

ahmet
25-07-2018

Gaat snel met thuisbezorgd. Binnen notime heb je je cashback

John Lots
22-07-2018

Snelle goedkeuring en bevestiging, dus snelle uitbetaling mogelijk. (en vaak nog een leuke kortingscode ook, zodat je beter uitkomt dan de bijna standaard 10% korting als je direct bij het restaurant besteld). En zowiezo is 1 euro cashback heel erg netjes..

ahmet
11-07-2018

lekker snel

Monique Van Bruggen
11-07-2018

Gemakkelijke website, netjes 1 euro terug.

Vincent
03-07-2018

snel

Hannie
21-06-2018

Super!!

W.Brink
19-06-2018

Altijd snel goedgekeurd.

Bram Bovens
19-06-2018

Duurde langer (1 week) dan anders (1 werkdag) voor Thuisbezorgd maar binnen de beloofde tijd van 2 maanden dus niets aan de hand.

Robert Polman
14-06-2018

Top weer

Tonnie
12-06-2018

goed

w.brink
10-06-2018

Snel goedkeuring