Claim statistieken

Een claim kun je indienen als een cashback bijv. niet is gelukt, of als deze volgens jou onterecht is afgekeurd. Gelukkig gaat 95% van alle cashbacks wel direct goed.

 

Voor velen is het een blackbox wat er precies gebeurt als je dan een cashback claim indient. Bijna alle claims worden door ons binnen twee weken doorgezet naar de webshop. Sommige claims worden snel behandeld door de webshop, andere claims worden pas na 1 jaar door de webshop behandeld. Gemiddeld kun je het beste rekening houden met 4 maanden. Een webshop besluit dan of de claim wordt toegewezen of wordt afgewezen. Als deze wordt toegewezen dan wordt de cashback alsnog in jouw account gezet.

 

Op deze pagina kun je zien hoeveel claims wij nog moeten oppakken (Nieuw), of hoeveel claims door de webshop nog behandeld moeten worden (In behandeling).

 

Dit overzicht wordt dagelijks automatisch bijgewerkt. De voortgang van alle claims wordt ook door ons gemonitord, maar wij zijn afhankelijk van de medewerking van de webshop voor de beoordeling van de claims.

 

Het beste is natuurlijk om de claims te voorkomen. Als je de 'regels' volgt, zou in theorie elke cashback moeten lukken.

 

 

Statistieken

Totaal aantal claims 121.862
Nieuw 590
In behandeling 3.838
On hold 156
Toegewezen 87.784
Afgewezen 29.494
Claim ratio (gemiddeld) 5,0 %