Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Ziggo (8,9)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
johanna
23-12-2020

helemaal goed gegaan

Jeremiah
15-12-2020

Snel goedgekeurde cashback.

Ruud
05-10-2020

Ze reageren niet op mijn claim. Ik ben een nieuwe klant er wordt 102,50 beloofd maar ik krijg maar 40 euro..

 

Reactie CBXL: Hi Ruud, jouw claim nemen we pas in behandeling als de cashback is gekeurd door Ziggo. Mogelijk wordt het bedrag namelijk nog aangepast. Als dat bij de keuring niet is gebeurd, dan zetten we de claim pas op dat moment door. vr. groet, Ditmar

Marcel
19-07-2020

tijdspad verlopen zoals aangegeven. netjes dus!

Gijs Boom
05-06-2020

Foutief cashback bedrag

 

Reactie CBXL: Hi Gijs, als het cashbackbedrag niet klopt volgens jou, dan kun je het beste een claim aanmaken in Mijn Account en kiezen voor 'Verkeerd cashbackbedrag'. CBXL

Emma
23-05-2020

Snel!

Stefan
31-12-2019

Snel afgehandeld!

Anoniem
31-12-2019

Snel goedgekeurd.

Robert Polman
02-07-2019

Super Snel !

Anoniem
11-03-2019

Snelle goedkeuring!

Roelf Molenveld
19-02-2019

Zeer snel

Maarten
26-01-2019

Snel afgehandeld.

Rex
29-11-2017

Op een makkelijke manier een mooie cashback gepakt. Top

Cindy Van Der Waard
11-08-2017

Lekker bedrag aan cashback vooral als je toch al over kan stappen mooi meegenomen.

Bas de Regt
05-08-2015

Super geregeld, makkelijk verdiend! Dankuwel Cashbackxl.nl (en Ziggo)!