Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Wissel.nl (9,5)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Marcel
16-09-2022

duurt even voor je de cb hebt maar het werkt goed. website wissel.nl werkt verder ook goed en snel. aanrader.

Marcel
16-09-2022

duurt even voor je de cb hebt maar het werkt goed. website wissel.nl werkt verder ook goed en snel. aanrader.

J
03-08-2022

Snel en correct

Marcel
28-06-2022

CB zoals aangegeven, website zelf is ook perfect. 4x gebruikt.

Marcel
28-06-2022

CB zoals aangegeven, website zelf is ook perfect.

Ruben Janse
01-06-2022

Altijd leuke prijzen voor cadeaukaarten :)

Erik
25-03-2022

Prima!

Erik
25-03-2022

Prima!

Martin
25-02-2022

Super

Jan
24-01-2022

snel

Bart Bosma
06-01-2022

Vlekkeloos!

Martin
08-12-2021

top

Justin
22-11-2021

Fijne site voor het kopen en verkopen van cadeaukaarten. Snel geleverd en goede service!

Jan
01-09-2021

snelle behandeling

Niels
24-07-2021

Prima

Niels
08-07-2021

Top! Extra veel korting op deze manier

Niels
07-06-2021

Prima, altijd handig de extra kortingen. Helaas maar 1% cashback

Jan De Boer
12-04-2021

Gaat altijd heerlijk soepel.

Gershwin
17-03-2021

Super, extra korting op waardebonnen en altijd na een maand goedgekeurd.

Koen
10-03-2021

Super bedankt!!

Ria Hes
24-02-2021

Prettige webshop, klantenservice reageert meestal snel of niet.

Martin
22-02-2021

Top

Martin
08-01-2021

snel

Frank Bierens
17-12-2020

Wissel, werkt eigenlijk gewoon heel erg goed.
Precies zoals omschreven krijg je een digitale code, tegen korting.

Alfons Hoogenberg
12-03-2020

Mooi snel bevestigd en goedgekeurd

Rick Guijt
25-02-2020

Prima site om gunstiger cadeaubonnen aan te schaffen.
Direct na betaling ontvang je de code die je kunt gebruiken bij het shoppen.

Jeroen
17-02-2020

Goed.

Arno
17-02-2020

Duurt iets langer, maar wordt wel betaald.

J de Jong
03-12-2019

Snelle registratie en snelle goedkeuring.

antoon
09-11-2019

Wissel.nl is een mooie bespaar site om goedkoop cadeaukaarten te kopen, ik heb hierdoor al veel op mijn online aankopen en restaurant-uitgaven kunnen besparen, heb ik probleem met een aangekochte cadeaukaart dan lossen ze probleem ook op! Echt een top site

Jolanda de Graaf
10-05-2019

Prina

Saskia
19-02-2019

.

Gravinnetje
16-02-2019

Heel tevreden

Micky van Gerwen
14-01-2019

Top!

Vic
01-01-2019

1% is erg weinig. Was voorheen 1,- euro

Marieke
29-12-2018

Prima

Marieke
11-12-2018

Top

8%
max. cashback

20% korting op jeans + 5% extra korting met de code

Code: OCT5