Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Thuisbezorgd.nl (9,3)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Annika Schalkwijk-Froeling
06-12-2019

Snelle goedkeuring en aantrekkelijke cashback

umi
05-12-2019

Helemaal tof

Robert Polman
04-12-2019

Wederom prima

Arie Oprins
04-12-2019

Snelle toekenning

J de Jong
03-12-2019

Snelle registratie en snelle goedkeuring.

Jos
03-12-2019

Probleemloos

anne
28-11-2019

Snel

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
27-11-2019

Snelle goedkeuring

Jos
27-11-2019

No Hassle

Rene
25-11-2019

Redelijk snel goedgekeurd

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
25-11-2019

Snel geaccepteerd en uitbetaald

Jan de B
12-11-2019

Snelle bevestiging en uitbetaling!

Queenie Breek
06-11-2019

hele snelle bevestiging

rob
31-10-2019

Snel geregeld.
Leuke cadhback

Kevin Put
25-10-2019

Snelle cashback

W. Rowland-Jones
24-10-2019

Dankzij de app, heel compleet overzicht van het lokale aanbod van maaltijdbezorgers.
Tijdsindicatie van wachttijd is ook erg behulpzaam.

Paul
22-10-2019

Eenvoudig eten bestellen zoals altijd. Nadeel van thuisbezorgd.nl is de 0,25 transactiekosten voor Ideal. Dat vind ik nogal achterhaald.

Niels Van Groenendaal
20-10-2019

super snel!

Chris
08-10-2019

Top, snel en efficient!

Chris
04-10-2019

Zoals altijd top en snel bevestigd!

Ash
24-09-2019

snel

Cristian
24-09-2019

ging erg makkelijk!

Ashh
20-09-2019

Snel

Bram Bovens
09-09-2019

Sneller afgehandeld dan aangegeven.

Bram Bovens
09-09-2019

Sneller afgehandeld dan aangegeven.

Mieke de de Jager
05-09-2019

snel en goed

Esther
05-09-2019

Toch lekkere cashback elke keer, en het wordt snel goedgekeurd!

valdir
22-08-2019

Snel

Carvan
19-08-2019

betrouwbaar- tevreden met mijn bestelling. app zou foto´s van gerechten mogen bevatten voor 5 sterren

Keyan
09-08-2019

Lekker cashback op eten!

Ash
07-08-2019

Snel

rob
05-08-2019

netjes en snel

Christian
05-08-2019

Beter kenbaar maken actie van 6 euroccashback..

Snel
28-07-2019

Snelle afhandeling, werkt goed.

Mathijs Groothuis
27-07-2019

Wordt onterecht afgekeurd. Keurig de app geïnstalleerd, account aangemaakt en een bestelling geplaatst middels de app, maar de €6 wordt afgekeurd. Uiteindelijk uit coulance een €3 gekregen van CBXL zelf. Maar adverteer er dan ook niet mee. As we speak staat de deal gewoon nog op CBXL. Zo kan ik ook geld verdienen.

Duco van den Bos
24-07-2019

Word niet altijd goed geregistreerd en ook wel eens onterecht afgekeurd.

Nick van der Oord
23-07-2019

Zou 6,- moeten zijn las ik

Konings194
17-07-2019

Ik had de app via CashbackXL gedownload en een bestelling gedaan zoals er stond. Maar kreeg alleen maar 1 euro ipv 6 euro?

Arnoud Op de Weegh
02-07-2019

Lekker gegeten!

Marco
01-07-2019

Top!

Tugba
09-06-2019

Snel geld terug gekregen

Delvno DG
21-05-2019

.

Bruno
11-05-2019

Lekker eten en snel bezorging.

J
09-05-2019

Gaat snel @ thuisbezorgd

yu
05-05-2019

Leuk eten bestellen zo!

Robert Polman
26-04-2019

Top

J
23-04-2019

Top

JC Kleingeld
18-04-2019

goede bezorging, snelle cashback

Melissa Bouman
15-04-2019

erg snel

J
08-04-2019

Top