Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Thuisbezorgd.nl (9,3)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Jacqueline van Houten
20-02-2019
Super snel!
jordy
16-02-2019
prima
J
14-02-2019
Super! Gaat snel!
J
03-02-2019
Top!
Bruno
25-01-2019
Lekker eten met extra korting! Toppie!
Nina Ricquier
18-01-2019
Top
Rudy Romer-meyer
18-01-2019
Snel uit betaald veel betere cb als shopbuddies dat zijn pure oplichters
J
15-01-2019
duurt even maar zeker waard
jordy
13-01-2019
Prima
Suraj Biyani
09-01-2019
Te snel
J
05-01-2019
Top!
jordy
01-01-2019
Super
J
28-12-2018
Top!
Niels
27-12-2018
Ontzettend snel, binnen een paar dagen!
Tonnie
26-12-2018
Super snel
Merel
19-12-2018
Thuisbezorgd "bevestigd" als enige webshop waar ik cashback gebruik de bestellingen niet. Bijna altijd of altijd dien ik een claim in te vullen om alsnog het cashbackbedrag goedgekeurd te krijgen. dit lijkt mij niet de bedoeling.
J
13-12-2018
Top
J
08-12-2018
gaat snel!
Ferdi van den Bergh
29-11-2018
Prima geregeld
Marieke
20-11-2018
Snelle levering!
Naziha Bec
20-11-2018
Top!
Fatiha Mahyou
13-11-2018
Snel, duidlijk
Thom Vrijmoed
08-11-2018
Erg fijn om via thuisbezorgd de bestellen. Cashback ook echt razendsnel.
J
08-11-2018
snel
Tonnie Klink
06-11-2018
top
J
01-11-2018
Top!
Ozcan
28-10-2018
...
J
24-10-2018
snel
Zaero
21-10-2018
Approved fast and good. I will repeat!
Zaero
21-10-2018
It works and is approved fast. Excellent work!
Bram Bovens
17-10-2018
Snel als altijd
J
17-10-2018
Snel!
J
13-10-2018
Snel!
jordy
09-10-2018
Super
J
25-09-2018
topp
Esther Hofstra
19-09-2018
Snelle goedkeuring. Wel jammer dat de cashback flink verlaagd is!
J
18-09-2018
Top!
Robert Polman
16-09-2018
Prima weer
Paul
11-09-2018
Razendsnel gekeurd, top!
Sabrina
04-09-2018
Thuisbezorgd is heel snel met goedkeuren!
Cynthia Frings
14-08-2018
Jammer dat de cashback flink omlaag is.. ik was blij met die €1 maar dat is nu ineens 41 cent minder. Heel erg jammer.
Cynthia Kampers
12-08-2018
fijne site, maak er om de twee maanden gebruik van als ik geen zin heb om te koken.
Tonnie
07-08-2018
top
W.Brink
02-08-2018
Nog maar 3% cashback ipv €1 Dus met andere woorden een reductie van meer 50%. Niet echt de moeite waard.
Fatma Karakaya
01-08-2018
cashback binnen 2 dagen op mijn saldo
Youri de Haan
30-07-2018
Zoals beloofd op iedere bestelling een euro, top!
Fatma Karakaya
30-07-2018
supersnel!
ahmet
25-07-2018
Gaat snel met thuisbezorgd. Binnen notime heb je je cashback
John Lots
22-07-2018
Snelle goedkeuring en bevestiging, dus snelle uitbetaling mogelijk. (en vaak nog een leuke kortingscode ook, zodat je beter uitkomt dan de bijna standaard 10% korting als je direct bij het restaurant besteld). En zowiezo is 1 euro cashback heel erg netjes..
ahmet
11-07-2018
lekker snel