Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Thuisbezorgd.nl (9,4)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
johanna
25-12-2020

prima

johanna
23-12-2020

perfect

Brian
21-12-2020

Snel al goedgekeurd na 5 dagen!!

Leanne
17-12-2020

Lekker snel!

Chris
15-12-2020

Snel en efficient!

Rene
14-12-2020

Prima

Herman
12-12-2020

prima

Patrick Jonker
03-12-2020

Mooki
02-12-2020

Goed.

Gerald
01-12-2020

Onderaan in de voorwaarden onder overige staat het verhaal rondom de 0,50 cent genoteerd. Helaas, maar de volgende keer doe ik de cashback elders.

 

Reactie CBXL: Hi Gerald, in de voorwaarden bij Thuisbezorgd vermelden wij dat wij geen claims indienen voor de cashback van de app install. Vandaar dat wij daarna verwijzen en toch nog een tegemoetkoming doen van 0,50. vr . groet, Ditmar

***

Shaieb
25-11-2020

Weer een snelle afhandeling van de cashback bij Thuisbezorgd.nl

Maaike
23-11-2020

Cashback is snel goedgekeurd, top!

Mooki
23-11-2020

Snel en simpel.

Willem
20-11-2020

Heel snel bevestigd en goedgekeurd. Had ik dit eerder geweten dan had ik zo veel geld kunnen besparen

J de Jong
11-11-2020

Snelle registratie en supersnelle bevestiging (drie dagen).

Shaieb
11-11-2020

Leuke cashback actie bij Thuisbezorg.nl en ook nog heerlijk gegeten. Snel afgehandeld.

Jordy
10-11-2020

Vlotte terugkoppeling en goedkeuring. Top!

Shin
10-11-2020

CashbackXL is sneller dan andere cashback sites.
Thuisbezorgd heeft mijn aankoop binnen 3 dagen goedgekeurd dus dik tevreden.

Niki
13-10-2020

Altijd fijn :)

Chris
16-09-2020

Top & Snel

Herman
16-09-2020

wederom prima

Rene
01-09-2020

Prima

Rene
01-09-2020

Wederom geen cashback registratie. Dus claim, maar mis hiermee wederom geld.

Herman
19-08-2020

Prima

J.
15-08-2020

Snel

miranda
14-08-2020

Ideaal

Patrick Jonker
27-07-2020

Jammer geen 1 euro casback soms erro geen cashback

Tonnie Klink
19-07-2020

heerlijk eten

Yasmin
09-07-2020

het was snel en heel lekker eten!

Tonnie Klink
07-07-2020

top

Herman
01-07-2020

top

Herman
25-06-2020

Prima en snel

-
24-06-2020

Top

Rene
22-06-2020

Wederom geen cashback registratie en door claim max. 0.50 cent vergoeding terwijl de cashback een paar euro had moeten zijn.

JC Kleingeld
18-06-2020

altijd goed en veel keuze qua restaurants.

Rene
10-06-2020

Dit keer wel snel goedgekeurd.

Rene
10-06-2020

Best wel een grote bestelling gedaan maar cashback niet geregistreerd (alles wel goed gevolgd). Krijg vervolgens maar 50 cent cashback (zou een dikke 3 euro moeten zijn).

AM
10-06-2020

-

Robert Polman
10-06-2020

Goed weer

Erwin Bos
09-06-2020

Thuisbezorgd.nl komt vaak cashback niet na en cbxl dient geen claims bij ze in. Waarom niet?

Yuri Berens
09-06-2020

Helemaal top, zeer snel goedgekeurd!

Herman
05-06-2020

Prima

steph
04-06-2020

Altijd snelle cashback

Queenie Breek
04-06-2020

Snel bevestigd

T.
29-05-2020

Snelle toewijzing binnen een week!

Ruben Janse
21-05-2020

Prima cashback. Altijd een euro terug op je bestelling, alleen soms is de 4% via de website hoger.

Arie Oprins
21-05-2020

Prima en snel

Herman
20-05-2020

wederom prima

Herman
14-05-2020

prima

Herman
07-05-2020

Snel en makkelijk