Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Plein (8,7)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Wenzel
31-03-2021

Snel geleverd

Erik
23-03-2021

Supersnelle goedkeuring!

johanna
01-03-2021

gaat steeds mis, na bewijs van aankoop sturen naar cashbackxl komt het wel steeds weer goed

johanna
01-03-2021

steeds weer geen cashback,continu aanvragen met bewijs van inkopen, daarna gaat het pas goed. ombegrijpelijk.

Gisela Kaizer
03-02-2021

Supersnelle goedkeuring! Verzending van producten is ook altijd top

Erik
28-12-2020

Super!

Erik
28-12-2020

Super!

johanna
23-12-2020

bij plein heb ik altijd de pech dat de cashback niet werkt, pas na een claim komt het toch nog goed. zeer vreemd

Nancy
25-11-2020

Overzichtelijke site met goede aanbiedingen. Pakje snel in huis, goed verpakt. Cashback snel gekeurd

AM
10-06-2020

Top!

Robert Polman
10-06-2020

Goed weer

Erik
25-05-2020

Perfect!

saskia stammis
20-05-2020

Perfect. Dank jullie wel!!!

Robert Polman
04-05-2020

Prima !

Marcel
04-05-2020

Ongelofelijke snelle goedkeuring, ik heb de goederen nog niet eens, die zijn nog onderweg naar het Postnl punt vandaag.
2 of 3 dagen geleden besteld. Kijk zo kan het ook dus ;-)

Herman
21-04-2020

Bezorging 3x uitgesteld zonder bericht (door Corona?)

johanna
09-04-2020

perfect en snelle levering

Andrea
06-04-2020

Cashback wordt heel snel goed gekeurd.

Ronald Jansen
16-01-2020

fijne winkel

Robert Polman
12-01-2020

Top , gewoon goed

Michel
29-12-2019

Fijne webshop met regelmatig goede aanbiedingen.

Bart
04-12-2019

prima

Queenie Breek
30-11-2019

supersnel!

Erik
26-11-2019

Snel en voordelig

Johan
04-11-2019

Hele snelle keuring, top!

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Alexander van Doeveren
02-09-2019

Goed & snel

Bart
26-08-2019

Snel goedgekeurd

Alexander van Doeveren
12-08-2019

Goed en snel

Tatjana
04-12-2018

Snelle levering !

Miranda
03-12-2018

Zeer snelle levering

Chris
22-11-2018

Top!