Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Plein (8,6)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
johanna
02-01-2023

Nooit gaat het daar eens goed,nu dus weer niet.koop je iets (1aankoop) krijg je voor grootste bedrag geen vergoeding.

Sarina
31-12-2022

Snelle goedkeuring

Gisela Kaizer
14-12-2022

Fijne winkel met een groot assortiment. De producten die ik er koop bevallen altijd goed.

C
21-11-2022

Vicky
29-10-2022

Ik heb heel mijn bestelling goed ontvangen

Rik
26-10-2022

Drie keer besteld, snel gekregen en cashbacks alle drie gelukt.

e
21-10-2022

prima

Erika van Koert
11-10-2022

Dit is mijn eerste maand bij cashback xl , maar het werkt tot nu toe goed en snel

Jody
21-07-2022

Super fijn om te gebruiken

Jody
21-07-2022

Super fijn om te gebruiken

Nancy
17-06-2022

Super, goede aanbiedingen, snel in huis en netjes verpakt

Nancy
12-04-2022

Goed en voordelig, snel en netjes verpakt bezorgd. Ik bestel hier regelmatig want het scheelt behoorlijk in prijs. Cashback wordt goed geregistreerd

johanna
02-04-2022

Gaat 9 vd 10 keer mis

Sabine
02-12-2021

Snel goedgekeurd

Wenzel
25-09-2021

Goede prijzen en snelle levering.

Wenzel
25-08-2021

Tevreden klant

johanna
10-08-2021

heel vreemd maar plein registreerd nooit een cashback. Via een claim komt het altijd goed,maar wel heel vervelend om hier steeds en claim voor in te moeten dienen. Bedankt Ditmar dat je dit steeds in orde maakt.

Wenzel
25-06-2021

Goedkoop en snel

Wenzel
31-03-2021

Snel geleverd

Erik
23-03-2021

Supersnelle goedkeuring!

johanna
01-03-2021

gaat steeds mis, na bewijs van aankoop sturen naar cashbackxl komt het wel steeds weer goed

johanna
01-03-2021

steeds weer geen cashback,continu aanvragen met bewijs van inkopen, daarna gaat het pas goed. ombegrijpelijk.

Gisela Kaizer
03-02-2021

Supersnelle goedkeuring! Verzending van producten is ook altijd top

Erik
28-12-2020

Super!

Erik
28-12-2020

Super!

johanna
23-12-2020

bij plein heb ik altijd de pech dat de cashback niet werkt, pas na een claim komt het toch nog goed. zeer vreemd

Nancy
25-11-2020

Overzichtelijke site met goede aanbiedingen. Pakje snel in huis, goed verpakt. Cashback snel gekeurd

AM
10-06-2020

Top!

Robert Polman
10-06-2020

Goed weer

Erik
25-05-2020

Perfect!

saskia stammis
20-05-2020

Perfect. Dank jullie wel!!!

Robert Polman
04-05-2020

Prima !

Marcel
04-05-2020

Ongelofelijke snelle goedkeuring, ik heb de goederen nog niet eens, die zijn nog onderweg naar het Postnl punt vandaag.
2 of 3 dagen geleden besteld. Kijk zo kan het ook dus ;-)

Herman
21-04-2020

Bezorging 3x uitgesteld zonder bericht (door Corona?)

johanna
09-04-2020

perfect en snelle levering

Andrea
06-04-2020

Cashback wordt heel snel goed gekeurd.

Ronald Jansen
16-01-2020

fijne winkel

Robert Polman
12-01-2020

Top , gewoon goed

Michel
29-12-2019

Fijne webshop met regelmatig goede aanbiedingen.

Bart
04-12-2019

prima

Queenie Breek
30-11-2019

supersnel!

Erik
26-11-2019

Snel en voordelig

Johan
04-11-2019

Hele snelle keuring, top!

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Alexander van Doeveren
02-09-2019

Goed & snel

Bart
26-08-2019

Snel goedgekeurd

Alexander van Doeveren
12-08-2019

Goed en snel

Tatjana
04-12-2018

Snelle levering !

Miranda
03-12-2018

Zeer snelle levering

Chris
22-11-2018

Top!