Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van AliExpress (9,1)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
I.M.M van Dijk
02-12-2022

Top

Petra Boontjes
07-11-2022

altijd snel

Shivani
28-10-2022

Bedankt!

Giovannie
27-10-2022

Goed

Ridho
09-10-2022

Okay

Irene Lam
02-10-2022

geen

Shivani
27-09-2022

Bedankt!

Shivani
27-09-2022

Bedankt!

J
04-09-2022

Super! :)

Nick
03-09-2022

ging snel

W
17-08-2022

`Goed

Herman
11-07-2022

prima

Hillary
30-06-2022

Prima!

Robert Kooijman
27-06-2022

Goed

Robert Kooijman
21-06-2022

Goed

Robert Kooijman
08-06-2022

Goed

Saar
05-06-2022

Heel goedd

Han
03-05-2022

Thank you!

Cassandra Kinik-Akrum
04-04-2022

.

chrissie
12-03-2022

super

Cassandra Kinik-Akrum
01-03-2022

.

joeri
20-02-2022

cash back goed ontvangen dank u

joeri
20-02-2022

cash back goed ontvangen dank u

Shivani
03-02-2022

Bedankt!

Shivani
03-02-2022

Bedankt!

Herman
30-01-2022

snel en goed

Marcel
21-01-2022

CB netjes gehad. Shop zelf is Cinees 'dus' er gaat soms wel eens wat mis, maar daar is de prijs ook naar. Problems proberen ze wel op te lossen dus prima shop en CB wordt betaald.

Renger Vegting
19-01-2022

goed

Erik
12-01-2022

Perfect, zoals altijd!

Muhammed
09-01-2022

prima

5
28-12-2021

:)

G
28-12-2021

:)

Erik
28-12-2021

Altijd leuk!

chrissie
22-12-2021

top

Herman
07-12-2021

alles ontvangen..

chrissie
29-11-2021

top zo snel

Kai
26-10-2021

Snel, maar de producten zijn niet altijd goed

Erik
07-10-2021

Perfect!

miranda
06-10-2021

Prima

Twan Pepels
03-10-2021

krijg gewoon niets?

Erwin Lindsen
24-09-2021

Cashback pakte niet gelijk waardoor ik een claim moest indienen en de cashback is lager dan berekend

K
18-09-2021

Werkt goed

Renger Vegting
16-09-2021

goed

I.M.M van Dijk
17-08-2021

Top

e.
30-07-2021

good service

W Duyn
26-07-2021

Alle beetjes helpen

Marco
22-07-2021

Top!

QuattroStraciatella
19-07-2021

Ik koop sowieso nooit dure producten via ali, dus vandaar dat ik maar een paar cent krijg. It ain't much, but it's honest work.

J
06-07-2021

Erg snel!

B
04-07-2021

Bedankt

€14
max. cashback

Geniet van €73 korting op je eerste 4 boxen