Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van AliExpress (9,2)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
J,
04-07-2020

Oeh, wat een service!

Erik
01-07-2020

Perfect!

Jan Adriaanse
23-06-2020

Lagere cashback dan bij collega sites! Verwerking net zo langzaam als bij die collega's. De oorzaak ligt ongetwijfeld bij AliExpress en niet bij CashbackXL.

J.
20-06-2020

Erg snel afgehandeld.

J-
20-06-2020

Fast!!

Erik
18-06-2020

Perfect!

Jeroen Werts
17-06-2020

A+

Johan
09-06-2020

Via CashbackXL toch nog een korting op aankopen bij AliExpress. Goedkeuring laat lang op zich wachten. Vergeet niet op AliExpress te bevestigen dat je het product hebt ontvangen, anders duurt het nog langer. Maar je cashback verloopt niet oid en uiteindelijk krijg je hem wel uitbetaald.

Erik
07-06-2020

Perfect

J,
06-06-2020

:)

J,
01-06-2020

Fast

J.
30-05-2020

Was redelijk snel

Shivani
29-05-2020

Bedankt

johanna
27-05-2020

goedkeuring duurt lang verder gaat de cashback wel altijd goed.

Rayan
25-05-2020

goed

Erik
25-05-2020

Perfect!

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
24-05-2020

top

S
22-05-2020

Top

Jeffrey
13-05-2020

top

J.
12-05-2020

Redelijk snel

J.
12-05-2020

Betrouwbaar.

Jeffrey
06-05-2020

Top, deze werd snel goedgekeurd. Betrof een zending vanuit de EU

Lars
05-05-2020

Goed en snel

Erik
04-05-2020

Perfect!

Cynthia Frings
02-05-2020

Huh??? Goedgekeurd en dan €0? Dit snap ik niet?

 

Reactie CBXL: Hi Cynthia, als de cashback niet klopt. Dan kun je het beste een claim aanmaken in Mijn Account en kiezen voor 'Verkeerd cashbaskbedrag'. vr. groet, Ditmar

johanna
26-04-2020

prima verlopen

Maurice
23-04-2020

Erg snel goedgekeurd. (Ten onrechte) niet verwacht van Aliexpress.

Jeffrey
20-04-2020

chinese top

Bert Spaansen
14-04-2020

Leuke korting. Snelle goedkeuring

Jeffrey
13-04-2020

Top

johanna
09-04-2020

perfect

Steffen
03-04-2020

Goed

Ruud
02-04-2020

Het werkt nog ook

Lars
01-04-2020

Goed gegaan

Bjorn Krijgh
30-03-2020

top

Kenneth van Lieshout
21-03-2020

Altijd goed en netjes op tijd.

Erwin
20-03-2020

Duurt vrij lang

Shivani
20-03-2020

Top!

Erwin Bos
20-03-2020

Erik
20-03-2020

Perfect!

Nikki
18-03-2020

top

Michel
10-03-2020

Prima verlopen allemaal.

Emma Brink
09-03-2020

top

Nico Mchedlishwili
06-03-2020

Goed

Niels Leppers
02-03-2020

prima

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
01-03-2020

Verliep soepel

Ben
28-02-2020

Snel afgehandeld. Top!

Ben
28-02-2020

Snel afgehandeld. Top!

Michael
24-02-2020

Bedankt voor het goedkeuren. :) Wel gek dat hier een claim voor nodig is.

Erik
17-02-2020

Perfect!