Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van AliExpress (9,1)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
chrissie
29-11-2021

top zo snel

Kai
26-10-2021

Snel, maar de producten zijn niet altijd goed

Erik
07-10-2021

Perfect!

miranda
06-10-2021

Prima

Twan Pepels
03-10-2021

krijg gewoon niets?

Erwin Lindsen
24-09-2021

Cashback pakte niet gelijk waardoor ik een claim moest indienen en de cashback is lager dan berekend

K
18-09-2021

Werkt goed

Renger Vegting
16-09-2021

goed

I.M.M van Dijk
17-08-2021

Top

e.
30-07-2021

good service

W Duyn
26-07-2021

Alle beetjes helpen

Marco
22-07-2021

Top!

QuattroStraciatella
19-07-2021

Ik koop sowieso nooit dure producten via ali, dus vandaar dat ik maar een paar cent krijg. It ain't much, but it's honest work.

J
06-07-2021

Erg snel!

B
04-07-2021

Bedankt

Renger Vegting
01-07-2021

goed

J
01-07-2021

Goed

I.M.M van Dijk
19-06-2021

Top

Ray
14-06-2021

Ging niet vanzelf helaas, maar na claim supersnel goedgekeurd.

Suraj Biyani
12-06-2021

Nice cashback and prompt payment.

J de B
01-06-2021

Gaat soepel, weinig problemen

Y IJperlaan
01-06-2021

.

T
30-05-2021

Prima!

Gert Jan
24-05-2021

prima

Femke
23-05-2021

klopt

Leroy
23-05-2021

Prima

Erik
12-05-2021

Altijd goed!

Erik
08-05-2021

Duurt een tijdje, maar werkt goed!

B
07-05-2021

Beter dan voorheen!

Leroy
03-05-2021

Jammer dat het uiteindelijk maar 2% was. maar wel goed opgepakt door cashbackxxl

e
28-04-2021

top

miranda
26-04-2021

Goed

Kai
26-04-2021

Prima, makkelijk

G
20-04-2021

Perfect, alleen wel vaak afgekeurd..

I.M.M van Dijk
18-04-2021

Top

Patrick Zoon
14-04-2021

gaat altijd goed

e.
03-04-2021

.

I.M.M van Dijk
02-04-2021

Top

Shivani
01-04-2021

bedankt!

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
09-03-2021

Helaas aan ruim 10 euro niet goed binnen gekomen. Ik kreeg ook geen melding en besteld zoveel via ali dat ik ook niet meer wist welke wel goed gingen en welke niet. Ik heb het er maar zo bij gelaten. Al blij dat ali er ook aan mee doet.

Liene Grava
08-03-2021

Great

Linda
07-03-2021

Tevreden

johanna
01-03-2021

gaat de laatste tijd een beetje rommelig,ging vroeger altijd goed

J
25-02-2021

Snel

Wo
24-02-2021

Goed

Erik
23-02-2021

Perfect!

hw
22-02-2021

Snel ontvangen

J
22-02-2021

Snel

J
22-02-2021

Snel

Kirsehirli Hakan
12-02-2021

Vreemd dat een latere bestelling eerder wordt uitgekeerd dan andere bestellingen..