Win een Yumeko wollen dekbed t.w.v. €569!

Met het huidige winterweer had deze win-actie niet op een beter moment kunnen komen. We verloten nu namelijk een all-season wollen dekbed t.w.v. €569 van Yumeko (6% cashback)!

 

Yumeko maakt duurzaam beddengoed en badgoed van de hoogste kwaliteit voor iedereen die het leven wat mooier en comfortabeler wil maken - en de wereld wat schoner en eerlijker.

 

Eco donzen dekbed van Yumeko

 

Wat kun je winnen?

Met dit heerlijke verantwoord wollen all seasons dekbed heb je het nooit te warm of te koud. Dit prachtige 100% ecologische dekbed van Yumeko bestaat uit twee aparte delen, een zomerdeel en een lente/herfst deel, makkelijk te combineren door de twee dekbedden met de biologisch katoenen linten aan elkaar te knopen. De wol is afkomstig van biologisch gehouden blije schapen en is met de grootste zorg ecologisch gewassen. Heerlijk slapen in alle jaargetijden.

 

Alle wollen dekbedden van Yumeko zijn 2.20 m lang (en max. 2.60 breed). Dus geen koude voeten meer of een vlaag koude lucht die naar binnen piept. De zachte, soepele tijk – hoes – van het dekbed is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS. Je weet dus zeker dat jouw dekbed 100% eco is. Er zijn geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Beter voor jou en beter voor de wereld.

 

Hoe doe je mee?

Met een dekbed van Yumeko gaat je nachtrust er zeker op vooruit. Als je ons in de comments laat weten wat jouw tip is voor een goede nachtrust, dan maak jij kans op dit geweldige dekbed.

 

We verloten 1 all-season wollen dekbed t.w.v. €569 onder alle deelnemers. Je moet wel een account op cashbackxl.nl hebben om mee te doen. De winnaar maken we bekend op 19 februari.

 

Logo Yumeko

Laat je reactie achter