Tot 0,7% Cashback
op fotofabriek.nl
Shop & ontvang cashback

Bij Fotofabriek kun je o.a. fotoboeken, kalenders, agenda's, wenskaarten en vele soorten wanddecoraties maken met je eigen foto's en teksten!

Tot 0,7% Cashback
op fotofabriek.nl
Shop & ontvang cashback

Bij Fotofabriek kun je o.a. fotoboeken, kalenders, agenda's, wenskaarten en vele soorten wanddecoraties maken met je eigen foto's en teksten!

 

Totaal uitgekeerd

€659

Bevestiging De tijd tussen je aankoop en het moment dat je van ons een bevestigingsmail ontvangt. 10 minuten
Goedkeuring Een indicatie hoe lang het duurt voordat CashbackXL jouw cashback goedkeurt (of soms afkeurt). 2 maanden
Totaal uitgekeerd €659
Statistieken

Cashback overzicht

0,7% Op elke bestelling

Voorwaarden

  • Let op: als er minder dan 5 minuten zit tussen de klik op onze site en jouw aankoop, dan keurt Fotofabriek de cashback helaas af.
  • Je ontvangt cashback over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten en evt. toeslagen
  • Op elke aankoop zijn de algemene cashback regels van toepassing.

Over Fotofabriek

Kies uit een van de 25 verschillende fotoalbums, liggend, vierkant of staand. Breid vrijwel onbeperkt de pagina’s van de fotoboeken uit, je kunt het fotoboek zo maken als je zelf wil.

Je kunt bij Fotofabriek ook een persoonlijke kalender maken met je mooiste foto’s, voor jezelf of als uniek cadeau. Je dierbaarste foto vereeuwig je op een fantastische canvasdoek en ook voor het maken van je wenskaartjes en geboortekaartjes ben je bij Fotofabriek aan het juiste adres. Wat je ook kiest, Fotofabriek staat garant voor een kwalitatief top product, een snelle verwerking en een onovertroffen service!

Fotofabriek valt regelmatig in de prijzen. Zo is Fotofabriek in mei 2018 en 2015 uitgeroepen tot beste fotoboeken service door AVROTROS Radar. In de Telegraaf kwam Fotofabriek als beste uit de fotoboeken test 2015. Fotofabriek streeft altijd naar de beste kwaliteit tegen een goede prijs.

Fotofabriek op CashbackXL.nl Fotofabriek op CashbackXL.nl
8 2 10 1
3%
cashback

Magie onder de zeespiegel: Keer terug naar de wereld van De Kleine Zeemeermin met de nieuwe Koninklijke schelp