Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Surfshark (8,8)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
T
27-02-2021

Precies zoals het voorgeschreven was, niets op aan te merken!

Michael
27-02-2021

Aankoop ging prima, de VPN zelf is teleurstellend. Met NL VPN kan ik geen Ziggogo kijken en met ingeschakelde reclame filter kan ik op NPO niet het journaal kijken. De relcames krijg ik wel maar het nieuws item niet te zien.

R0B
22-02-2021

Ik zat eerst bij ExpressVPN, die is zeer goed maar ook heel erg duur. SurfShark is de VPN die qua snelheid en features heel dicht bij ExpressVPN komt. Minder snel dat wel maar een veel betere prijs. Dus ik ben erg happy!

Maikel Gooding
24-11-2020

Wow... binnen 2 dagen bevestigd en goed gekeurd. Dat was heel snel. En inderdaad 50% korting ontvangen.

Luuk
16-08-2020

Top VPN

Hans
25-05-2020

Superaanbieding!

Erik-Jan
13-05-2020

Veel cashback maar het duurde 4 maanden totdat het goedgekeurd was!

A Dekker
28-11-2019

Top geregeld
Volgende dag al goedgekeurd

Peter
23-11-2019

Snel binnen gekregen

Paul
24-09-2019

Eenvoudige software, VPN werkt goed en redelijk snel. Killswitch is niet heel fijn icm 4G. Cashback werd dezelfde dag al goedgekeurd.