Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Staatsloterij (9,2)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Tonnie
10-07-2019

LEUKE LOTERIJ

j uit v
12-06-2019

hele kleine vis ';-)

Tonnie
21-05-2019

leuke loterij

Kevin Engelen
13-05-2019

Goed

J uit V
26-04-2019

lekker

William
25-04-2019

Werkt prima.

Tonnie
17-04-2019

top

Sabrina Sguul
13-03-2019

Snel bestellen en makkelijk overzicht in je "wallet"

J uit V
08-03-2019

Fijn ;-)

J uit V
01-03-2019

in the pocket ;-)

R.
08-02-2019

Snel, makkelijke en goed.

J uit V
09-01-2019

Fijn begin van 2019

Chris
07-01-2019

Enorm snel bevestigd!

Vic
07-01-2019

Erg snel!

Ingrid van Noort
06-01-2019

snelle service en cashback goedkeuring!

Tonnie Klink
05-01-2019

top

Piet
24-12-2018

Snel en goed opgelost !

J uit V
22-11-2018

I'am happy (•‿•) ▶ ღ ¸¸.•*¨*• ♪♫ ♫♥♪❤

tonnie
21-11-2018

Altijd snelle afwikkeling

Sabrina Sguul
09-11-2018

Makkelijk zo! lekker online last minute loten bestellen

J. uit V.
24-09-2018

Vlot recht getrokken

Cynthia Kampers
12-08-2018

Vroeger kon je online gelijk een staatslot kopen, tegenwoordig moet je eerst geld in je ''wallet'' stoppen en dan kun je pas je staatslot afrekenen, via een omweg dus, dat is wel een reden om minder vaak een staatslot te kopen, beetje omslachtig.

J. Werdmuller
06-07-2018

Toppie

J. uit V.
10-05-2018

Super vlot

Tonnie Klink
07-05-2018

Goed

Niels
13-04-2018

Lage cashback bij maar wel snel goedgekeurd dit keer

Stefan Markx
04-04-2018

Zo worden je loten iets goedkoper ;-)

J.uit V
10-03-2018

Snelle bevestiging en goedkeuring

Tonnie
01-03-2018

ondanks dat je een automatisch mee gaat spelen en je mag mee spelen zolang je wilt. Dat je na twee maanden toch op geeft vanwege financiën en dan niet de cash back uitbetalen. Dan moeten ze dat in de voorwaarden zetten, bv miniaal drie maanden mee spelen. Voor de rest prima.

Stefan Markx
12-02-2018

top

Stefan Markx
12-02-2018

supersnel goedgekeurd

Pascal Schroeder
10-01-2018

snel goedgekeurd

Niels
09-01-2018

Snel goedgekeurd ( 1 week ) en mooi meegenomen!

J. uit V
07-01-2018

Top

Lizzy Van den Brand
05-01-2018

Heel makkelijk en toch altijd mooi meegenomen

RK
05-12-2017

Prima service, snelle bevestiging, snelle reactie

Cynthia Kampers
08-10-2017

Ik vind het een beetje typisch dat je eerst geld in je wallet moet storten om je staatslot af te kunnen rekenen.
Voorheen kon je direct via IDEAL betalen.
ik snap het wel, het is weer een verkooptruc.
Je kunt ook een hoger bedrag in je wallet storten, dan kun je voorlopig weer voorruit.

Cindy Van Der Waard
11-08-2017

Snelle uitbetaling.

Cindy Van Der Waard
08-06-2017

Super snellle uit betaling

Rick Hamaker
22-01-2017

Cashback van de staatsloterij was binnen twee weken uitbetaald, bevestiging ook snel binnen.

J. Werdmuller
26-10-2016

FF inloggen bij CashBackXL.nl dan doorgestuurd worden naar Staatloterij en loten bestellen. 15 dagen later Cashback -)))