Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Staatsloterij (9,3)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Tonnie
19-04-2021

leuke loterij

Tessa
21-03-2021

goedd

Chris
11-03-2021

Top!

Tonnie
05-03-2021

Leuke loterij

Tonnie
18-02-2021

leuke loterij

Tonnie
22-12-2020

Leuke loterij

Melchert
21-12-2020

Weer top afgehandeld

Maaike
23-11-2020

Goedkeuring heeft zoals op de site van Cashback staat vermeld 2 maanden geduurd, netjes aan gehouden.

Herman
14-11-2020

prima

Tonnie
31-10-2020

top

j
05-07-2020

snelle levering alles netjes

Tonnie
03-07-2020

Ik kom niet verder dan het tientje winnen bij een straatje :P

Jolanda
30-06-2020

okee

Tonnie Klink
23-06-2020

top

Feenstra
06-06-2020

Altijd snel toegekent.

Herman
30-05-2020

Prima

Sander
11-05-2020

Prima, snel behandeld.

j
02-04-2020

prima

Ben
28-02-2020

Snel afgehandeld. Top!

Tonnie
21-11-2019

Leuke loterij

j uit V
11-11-2019

top

Robert
21-09-2019

Probleem goed opgelost.

J uit V
06-09-2019

♪♪♪ ☼

Marco
24-08-2019

Via de toelichting leek het erop dat je veel meer terug zou krijgen. Voor dit bedrag kan ik ze net zo goed niet via cashback xl kopen :D

Tonnie Klink
21-08-2019

Top

Tonnie
10-07-2019

LEUKE LOTERIJ

j uit v
12-06-2019

hele kleine vis ';-)

Tonnie
21-05-2019

leuke loterij

Kevin Engelen
13-05-2019

Goed

J uit V
26-04-2019

lekker

William
25-04-2019

Werkt prima.

Tonnie
17-04-2019

top

Sabrina Sguul
13-03-2019

Snel bestellen en makkelijk overzicht in je "wallet"

J uit V
08-03-2019

Fijn ;-)

J uit V
01-03-2019

in the pocket ;-)

R.
08-02-2019

Snel, makkelijke en goed.

J uit V
09-01-2019

Fijn begin van 2019

Chris
07-01-2019

Enorm snel bevestigd!

Vic
07-01-2019

Erg snel!

Ingrid van Noort
06-01-2019

snelle service en cashback goedkeuring!

Tonnie Klink
05-01-2019

top

Piet
24-12-2018

Snel en goed opgelost !

J uit V
22-11-2018

I'am happy (•‿•) ▶ ღ ¸¸.•*¨*• ♪♫ ♫♥♪❤

tonnie
21-11-2018

Altijd snelle afwikkeling

Sabrina Sguul
09-11-2018

Makkelijk zo! lekker online last minute loten bestellen

J. uit V.
24-09-2018

Vlot recht getrokken

Cynthia Kampers
12-08-2018

Vroeger kon je online gelijk een staatslot kopen, tegenwoordig moet je eerst geld in je ''wallet'' stoppen en dan kun je pas je staatslot afrekenen, via een omweg dus, dat is wel een reden om minder vaak een staatslot te kopen, beetje omslachtig.

J. Werdmuller
06-07-2018

Toppie

J. uit V.
10-05-2018

Super vlot

Tonnie Klink
07-05-2018

Goed