Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Staatsloterij (9,2)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Roberto Kluijtmans
07-10-2022

Snel goedgekeurd

Jarno
15-06-2022

Ging vrij vlot.

Adriana Zwiggelaar
24-05-2022

Prima

Tim
22-05-2022

Goed

Nicole
23-02-2022

Snel uitbetaald

Frank
20-02-2022

Top

Adriana Zwiggelaar
06-02-2022

Na ongeveer een maand goedgekeurd

Tonnie
04-02-2022

Leuke loterij maar je wint er weinig bij

Tonnie
04-02-2022

Leuke loterij maar wint er weinig bij

Frank Bierens
07-01-2022

Verkopen winnende en niet-winnende loten... Ik word helaas afgescheept met niet-winnende loten :). Blijft een gok.

Ritchie
22-11-2021

goed

Chris
03-11-2021

Snel en efficient!

Harold
29-09-2021

Beetje lang op wachten

Tonnie
24-09-2021

snelle uitbetaling

Tonnie Klink
14-09-2021

Leuke loterij

Tonnie Klink
08-09-2021

leuke loterij

Femke Geene
08-08-2021

Super

Emmy Verdu
31-07-2021

Staatsloterij het woord zegt het al wat je steunt is de staat, maar het is leuk om mee te doen, zou nog leuker zijn als we er een leuke prijs uithalen

Tonnie
22-06-2021

leuke loterij

Herman
09-06-2021

Marloes en Ditmar, dank voor de service

Ray
10-05-2021

Ging deze keer niet vanzelf, maar na een claim direct goedgekeurd.

Tonnie
19-04-2021

leuke loterij

Tessa
21-03-2021

goedd

Chris
11-03-2021

Top!

Tonnie
05-03-2021

Leuke loterij

Tonnie
18-02-2021

leuke loterij

Tonnie
22-12-2020

Leuke loterij

Melchert
21-12-2020

Weer top afgehandeld

Maaike
23-11-2020

Goedkeuring heeft zoals op de site van Cashback staat vermeld 2 maanden geduurd, netjes aan gehouden.

Herman
14-11-2020

prima

Tonnie
31-10-2020

top

j
05-07-2020

snelle levering alles netjes

Tonnie
03-07-2020

Ik kom niet verder dan het tientje winnen bij een straatje :P

Jolanda
30-06-2020

okee

Tonnie Klink
23-06-2020

top

Feenstra
06-06-2020

Altijd snel toegekent.

Herman
30-05-2020

Prima

Sander
11-05-2020

Prima, snel behandeld.

j
02-04-2020

prima

Ben
28-02-2020

Snel afgehandeld. Top!

Tonnie
21-11-2019

Leuke loterij

j uit V
11-11-2019

top

Robert
21-09-2019

Probleem goed opgelost.

J uit V
06-09-2019

♪♪♪ ☼

Marco
24-08-2019

Via de toelichting leek het erop dat je veel meer terug zou krijgen. Voor dit bedrag kan ik ze net zo goed niet via cashback xl kopen :D

Tonnie Klink
21-08-2019

Top

Tonnie
10-07-2019

LEUKE LOTERIJ

j uit v
12-06-2019

hele kleine vis ';-)

Tonnie
21-05-2019

leuke loterij

Kevin Engelen
13-05-2019

Goed

€14
max. cashback

Geniet van €73 korting op je eerste 4 boxen