Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Simyo (9,3)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
jessica
10-09-2022

Goed

Martin
09-08-2022

Top

Rolf Kuijpers
29-06-2022

Goed en snel geregeld!

Jos
29-06-2022

€50 cashback voor een simpel abonnement van 10 euro wat je toch al van plan was te nemen. Met 20 dagen al goedgekeurd en geld ontvangen. Wat wil je nog meer!

Jochem
25-05-2022

Zeer snelle goedkeuring

Marcel
13-05-2022

binnen normale tijd CB gekregen, gewoon zoals vermeld. Simyo is verder prima.

PJJS74
08-04-2022

Zeer tevreden over Simyo. We hebben vanuit ons gezin bij hun 5 abonnementen lopen, allemaal zonder problemen.

Doordat we thuis KPN hebben dubbel voordeel.

Snelle goedkeuring !!

Nicole
24-03-2022

Super snel en fijne cashback zo bij het verlengen

Ronald Hillebrand
09-03-2022

dat ging lekker snel en zo super goedkoop

Arjan
23-02-2022

Dik tevreden hiermee.

Grischa Jermilov
11-01-2022

Wauw

R0B
11-07-2021

Lekker makkelijk en mooie cashback, nu weer terug bij Simyo.

PJJS
30-06-2021

Snelle goedkeuring. Mijn contract moet nog starten en de goedkeuring is al binnen ☺

Frank
11-06-2021

Top

Jan
24-12-2020

Duurde lang

Maayke Rothengatter
26-11-2020

Hele snelle goedkeuring (na 9 dagen al)

Bert Spaansen
09-09-2020

Zeer snelle goedkeuring. Simkaart is niet eens binnen.

Thijs
08-07-2020

Het bedrag zou 25 euro moeten zijn, echter is de cashback acheraf maar €2.5. Jammer dat het bedrag niet klopt (de cashback was wel snel goedgekeurd)

 

Reactie CBXL: Hi Thij, bij prepaid gaat het inderdaad mis. Maar dit wordt vanzelf aangepast in een later stadium. Wij houden dit ook in de gaten. vr. groet, Ditmar

**

Rick Guijt
27-11-2019

Aanvraag probleemloos verlopen.
Leuke cashback op een scherpe deal.
Helemaal tevreden

Jordy v
01-11-2019

Top!

Duckje van der Ploeg
23-07-2019

Na 15 dagen al goedgekeurd. Prepaid aangeschaft omdat je niet elk half jaar moet opwaarderen. 1 telefoontje van 0,10 cent is genoeg per half jaar.

Ismail
31-12-2018

Top!

bart dohmen
06-12-2017

top

bart dohmen
13-11-2017

Dit heeft CB super opgelost! dank je wel

Steven Van Zimmeren
01-10-2017

Snel bevestigd, redelijk snel retourbetaling

Joost van Proosdij
11-08-2015

Zeer fijn dat er nog goedkope providers zijn! geen dure minuten of beltegoed dat erdoorheen vliegt, gewoon duidelijke tarieven zonder uitzonderingen en heel erg goed bereik!

8%
max. cashback

20% korting op jeans + 5% extra korting met de code

Code: OCT5