Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van PLUS (9,6)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
marieke
31-03-2022

Actie werkt goed. Duurt echter wel lang voor je geld terug krijgt wt het effect van besparen doet verminderen

jolanda
27-09-2021

Lekker makkelijk

Lieneke
01-07-2021

Fijne boodschappen bezorgdienst

Catharina Wierzbicki
02-03-2021

Snelle levering & klantvriendelijk! Mocht er wat niet kloppen, dan bellen ze zoals verwacht.

M.
25-10-2020

Goed.

AM
28-07-2020

Mooie cashback voor een eerste online aankoop bij Plus.

Arno
12-06-2020

super super

Anoniem
30-05-2020

Prima, afhandeling is wel wat langzamer dan andere winkels

Miranda
10-01-2020

Goede aanbiedingen, alles netjes thuisbezorgd

Ash
07-08-2019

Goed

Bianca Hoogsteen
26-07-2019

goede winkel en goede levering producten

Miranda
23-02-2019

Plus is een fijne winkel. Boodschappen worden al vanaf €25 thuisbezorgd.

Linda van der Westen
27-11-2017

Sinds het mogelijk is om bij Plus te bestellen, doe ik niet anders meer en is Plus mijn favoriete supermarkt (voorheen AH). En net als de bezorging is de cashback ook snel en altijd goed geregistreerd. Vaak ook leuke kortingsacties. Aanrader!

Cindy Van Der Waard
11-08-2017

Zoals altijd top service en snelle leveringen

Cindy Van Der Waard
06-07-2017

Top

Cindy Van Der Waard
28-05-2017

Er van overtuigd geraakt dat dit zeer makkelijk is, snelle service , bezorging en uitbetaling

Cindy Van Der Waard
22-05-2017

21-4 besteld ,21-5 de cashback ;-) snelle service en levering doe vanaf nu via cashbackXL mijn boodschappen