Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van NordVPN (8,9)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
B
26-06-2024

nice

Dries
20-04-2024

Goede VPN: snel, stabiel en veel servers

Roberto Kluijtmans
14-04-2024

2 jaar VPN voor bijna niks en redelijk snel goedgekeurd

Detmer
14-04-2024

Alles goed gegaan.

mouzi
11-04-2024

Eerste keer, best spannend. Even goed doorlezen en na 1.5 maand vrijwel gratis een jaar VPN! Top!

Jos
05-03-2024

top!

Andre
28-01-2024

snelle cashback

Majid
12-01-2024

Top

John
15-12-2023

duurt te lang

Frank
18-11-2023

prima

Van remoortere Fabio
30-09-2023

top, maar 2 maanden was wel een lange tijd.

j
06-06-2023

top!

Anoniem
29-05-2023

Simpel en effectief, geen problemen. Product werkt naar behoren.

Niels
11-05-2023

Iets langer geduurd dan verwacht, maar uiteindelijk toch gekomen!

Joost
30-03-2023

Snel en goede aanbieding

Fotvoren
19-02-2023

Top.

Andries van der Meij
11-02-2023

Goed en snel

Joël
22-01-2023

VPN verbinding is tegenwoordig aardig bekend. Hierdoor heb je tot veel websites geen toegang meer, kan je niet meer streamen en het maakt het allemaal ontzettend traag

Alex
18-01-2023

Iets te lang op gewacht maar toch gekregen!

Anita Driessen
12-01-2023

jeejjj mijn eerste cashback ontvangen! Dankjewel cashback xxl

Sergio Corstanje
12-01-2023

Was redelijk snel nog goedgekeurd (2 maanden)

Jeroen
11-01-2023

Bedrag is 97,68 met 100 % cashback bedrag klopt niet

 

Reactie CBXL: Hi Jeroen, je ontvangt altijd cashback over de orderwaarde exclusief BTW. Dat geven wij ook aan bij de voorwaarden op https://www.cashbackxl.nl/webshops/nordvpn. ^Ditmar

Jordy
11-01-2023

Fijn dat die goedgekeurd is, maar ik heb meer betaald en zou 100% terugkrijgen

 

Reactie CBXL: Hi Jordy, je ontvangt altijd cashback over de orderwaarde exclusief BTW. Dat geven wij ook aan bij de voorwaarden op https://www.cashbackxl.nl/webshops/nordvpn. ^Ditmar

Dave
26-12-2022

Hoge cashback, prima product!

Asvin
20-12-2022

X

Simon
12-10-2022

Uitbetaling duurde even, maar uiteindelijk afgesproken bedrag binnen gekregen!

Roy
21-06-2022

Het duurt veels te lang voordat ik mijn geld terug heb..

Bert
13-12-2021

Ideaal

Ritchie
22-11-2021

Dank

Jeroen
17-02-2020

Hoge cashback, zelfs op een lopende actie.

Ron
01-02-2020

Perfect, doet wat het moet doen. In het buitenland gewoon Nederlandse online tv bekijken.

Herman
31-01-2020

Aankoop ging snel en soepel.. Zeer tevreden over deze VPN service

Keyvan
09-08-2019

Verliep zeer soepel cashback netjes ontvangen!

Christian
22-07-2019

Ging te vlot waardoor ik bij nieuwere cashbacks denk dat het ook zonvloed zal gaan... top verder!

Cobia
17-01-2019

Werkt goed. Veel informatie op hun website te vinden.

T
17-01-2019

snelle cashback, goede service!