Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Lidl Shop (9,1)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
arjen
21-04-2021

Goede shop maar de cashback loopt vaak mis. Helaas ook al eentje misgelopen door foutieve registratie van bezoek/bestelling door de lidl shop zelf!

Iris
15-02-2021

Prima!

Michelle Ottenhof
06-02-2021

Top

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
03-02-2021

Ging snel en vlot

johanna
25-12-2020

alles oke

johanna
23-12-2020

na een claim toch nog oke

Sabrina Sguul
16-10-2020

goede prijzen en snell afhandeling beselling en cashback

Raakis
16-08-2020

mooi meegenomen

Jolanda
11-07-2020

prima

Johan
09-06-2020

Ging mis met bestellen, maar via een claim verzoek alsnog cashback ontvangen van CashbackXL. Lidl was traag met goedkeuren, maar kwam uiteindelijk goed. Het ging om een grote aankoop (elektrische fiets) dus erg blij dat het goedgekomen is!

Jan De Boer
26-05-2020

Nog meer korting op al super lage prijzen! Wat wil een mens nog meer.

Anton van den Hoeven
25-05-2020

Prima korting. Duurt alleen behoorlijk lang (staat wel aangegeven) voordat LIDL de cashback goedkeurd.

NV
01-05-2020

Op de shop vind ik vaak mooie kleding voor een goede prijs. Ook pyama's zijn van goede kwaliteit en niet duur. De verzending duurt iets langer bij deze shop. Registratie cashback gaat niet altijd goed.

Raakis
14-04-2020

Mooi!

Sjimmie
05-02-2020

Klein product, snelle afhandeling.

Queenie Breek
08-12-2019

Prima!

Queenie Breek
08-12-2019

prima!

Queenie Breek
02-12-2019

Hele snelle bevestiging en uitbetaling

J uit V
11-11-2019

Top

Nathaniel
10-11-2019

Cashback niet geregistreerd. Claim snel verwerkt.

Jeroen Werts
04-11-2019

A+++

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Jeroen Werts
20-09-2019

A++

Robert
14-08-2019

zonder problemen verlopen

Eric
03-08-2019

Goede kwaliteit producten voor een mooie lage prijs.

Hildert Bogaards
26-07-2019

Uitstekende service! Matrassen die we hadden gekocht werden twee weken later 50% goedkoper. Na een mailtje hebben we netjes het ve4schil teruggestort gekregen en de cashback over het volledige aankoopbedrag ontvangen. Wat ons betreft absolute topservice!

Raakis
27-06-2019

Top!

I.M.M van Dijk
16-06-2019

Top

yu
21-05-2019

Beste website hoor...

Jeroen Werts
14-05-2019

A+++

Queenie Breek
14-03-2019

toekenning cashbackduurde wel even

Peter Pisano
09-03-2019

Aankoop was niet terug te zien in account Cashbackxl.nl. Werd weer razendsnel en keurig netjes opgelost.

Jeroen Werts
07-03-2019

A++

Jeroen Werts
04-02-2019

A+++

Kevin Engelen
26-01-2019

Duurt lang

J
26-01-2019

Yes gelukt!

Ismail
31-12-2018

super snel

Bram Bovens
12-12-2018

Prima snelheid van goedkeuren.

J
26-11-2018

Duurt even maar wel binnen.

Robert
27-08-2018

Probleemloos gegaan ,alleen kan de transactie wat sneller

Bram Bovens
23-08-2018

Goedgekeurd binnen de beloofde tijd.

Richard P Weijens
22-08-2018

Super

J
02-08-2018

top!

J
13-06-2018

Duurt wel even