Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van bonprix (9,0)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Tonnie Klink
01-04-2022

leuke kleding voor een normale prijs

ingrid
31-03-2022

Ruime keuze, snelle levering!

Martijn de Heer
15-11-2021

Duurt lang voor goedkeuring, maar wel volledig

Dinish
02-10-2021

Duidelijke en overzichtelijke site. Ik heb het artikel snel kunnen vinden op basis van een artikelnummer, dat mij was toegezonden. Zo wist ik dat ik het juiste artikel had.

Martijn de Heer
23-09-2021

Prima webshop

Martijn de Heer
23-09-2021

Prima webshop

Tonnie Klink
14-09-2021

Leuke goedkope klef

Robert Polman
14-07-2021

Wederom snel en goed

Tonnie
23-06-2021

leuke shop om online te winkelen

johanna
04-05-2021

kreeg wederom geen geregistreerde cashback, maar cashbackxl heeft mij toch de cashback uitbetaald :)

Bedankt Ditmar

johanna
01-03-2021

gaat helaas niet altijd goed. 9 van de 10 keer gaat het prima

Gisela Kaizer
03-02-2021

Helaas komt deze cashback niet altijd automatisch door. Maar ik ben zéér tevreden over de kleding

Tonnie
02-10-2020

Mooie kleding, snelle service

serena
08-08-2019

Top

Janine Elgersma
20-07-2019

goed

Tom van Rootselaar
24-10-2018

dank voor de tegemoetkoming. Jullie hadden ook kunnen zeggen dat Bonprix gewoon niet meer uitkeerde en dat ik dus pech gehad heb.

Tonnie
01-10-2018

top

Tonnie
21-08-2018

Mooi badpak gekocht

€14
max. cashback

Geniet van €73 korting op je eerste 4 boxen