Direct cashback op de aankoop van waardebonnen

Inloggen bij Cashback XL

Alleen als je ingelogd bent, kun je de waardebonnen kopen.

 

Nog geen account?

Account aanmaken

Koop je waardebon(nen)

Bestel snel en makkelijk en betaal via iDeal. Je kunt o.a. kiezen uit waardebonnen voor Bol.com, Wehkamp, Zalando, Intertoys en nog veel meer.

Ontvang direct de code(s) en cashback

Na de betaling ontvang je de code(s) en pincode van de waardebonnen binnen 1 minuut in Mijn Account. De cashback wordt ook direct aan jouw account toegevoegd.

Keuze uit de volgende waardebonnen

Toon alle waardebonnen Verberg de waardebonnen

Voorbeeld

 

Reken mee...

 

 

Meer informatie

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing als je een waardebon koopt:

 

  • De code en eventuele pincode worden na betaling binnen 1 minuut geactiveerd in Mijn Account. De cashback op de aankoop wordt ook direct goedgekeurd in jouw account.
  • Waardebonnen zijn minimaal 2 jaar geldig.
  • De waardebon is ook in delen te besteden bij de webshop.
  • De waardebon is bij ons en bij de webshop niet inwisselbaar voor geld. Als je een product retourneert, dan wordt het aankoopbedrag terug op de waardebon gezet. 
  • De waardebon is niet inwisselbaar voor andere waardebonnen.
  • De waardebon(nen) kunnen niet geretourneerd worden, omdat het een product betreft wat digitaal geleverd wordt. De koop van de bonnen is daarom ook definitief en kan niet ontbonden worden.
  • In onze app vind je ook de barcode van een waardebon. Deze barcode kun je laten scannen aan de kassa van een winkel van IKEA, Primark, Mango, Douglas, My Jewellery, Intertoys, H&M, Gamma, Karwei, Lucardi of Prénatal. Hierdoor kun je met onze waardebonnen dus ook jouw aankoop in de winkel afrekenen, én cashback ontvangen.
CashbackXL.nl
9.0 490 10 1