Win €100 online shoptegoed van Sissy-Boy

Win deze maand €100 shoptegoed van Sissy-Boy, te besteden op alle fashion- en homelandartikelen!

 

Sissy-Boy

Sissy-Boy is een uniek mode- en lifestylemerk met meer dan 40 winkels in de Benelux. Sissy-Boy is een merk met Nederlandse roots en een mondiale levenshouding. Een merk met een verhaal. En dit verhaal gaat, naast kleding, ook over eten, drinken, verzorging, styling en nog veel meer. Het draait hierbij om combinaties en om de bijzondere verbindingen en ervaringen die daaruit ontstaan. Mode met interieur, styling met living, een jurk met accessoires.

 

Samen met Sissy-Boy geef je vorm aan de basisbehoeften van je leven. Het credo van Sissy-Boy luidt daarom: Life designed with Sissy-Boy.

 

 

Hoe doe je mee?

Laat ons in de comments weten (met tekst, link of foto) welk artikel uit de fashion- of homelandcollectie van Sissy-Boy bovenaan jouw verlanglijstje staat! Wie weet kun je het dan binnenkort aanschaffen met de gewonnen giftcard.

 

We verloten één Sissy-Boy cadeaukaart t.w.v. €100 onder alle inzenders. Je moet wel een account op cashbackxl.nl hebben. De winnaar maken we bekend op 10 april. Het shoptegoed is alleen online in te wisselen, niet geldig i.c.m. andere kortingscodes en geldig t/m eind mei 2019.

 

Het shoptegoed wordt aangeboden door:

 

Laat je reactie achter