Win 5 toegangskaartjes voor Plopsa Indoor Coevorden!

Maak bij deze win-actie kans op het erg blij maken van jouw (klein)kinderen en/of neefjes en nichtjes. Plopsa (8% cashback) stelt namelijk 5 toegangskaartjes (t.w.v. €99,95) beschikbaar voor Plopsa Indoor Coevorden!

 

Plopsa Indoor Coevorden

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Dans in de K3-Disco, spring tussen De Dansende Fonteinen, klim in Plops Speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, geniet van een spetterende show van je Studio 100-helden in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee! 25 vetcoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie.

 

 

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar!

 

 

Hoe doe ik mee?

Laat ons hieronder in de comments weten wie jij zou meenemen naar Plopsa Indoor Coevorden?

 

We verloten eenmalig 5 toegangskaarten onder alle inzenders. Je moet wel een account op cashbackxl.nl hebben. De winnaar maken we bekend op 19 mei.

 

 

Win-actie mogelijk gemaakt door:

 

 

Laat je reactie achter