Maak vier keer kans op een €25 waardebon van Hunkemöller

Het is bijna al weer strandweer, dus deze win-actie van Hunkemöller (10% cashback)  komt op het juiste moment! We verloten deze keer vier waardebonnen van €25, dus vier keer kans op deze mooie prijs!

 

Hunkemöller

Hunkemöller is een van de grootste lingeriespecialisten van Europa en marktleider in de Benelux landen en Duitsland. De collectie van Hunkemöller wordt in huis ontworpen en de kwaliteit wordt uitvoerig getest. Het ontwerpteam van Hunkemöller werkt continu aan de ontwikkeling van nieuwe producten en innovaties tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ben je op zoek naar lingerie, badmode en ondergoed? Dan ben je aan het juiste adres bij Hunkemöller! Voor dagelijkse basics en elegante setjes tot vrouwelijke en sexy bh's en slips. Naast lingerie heeft Hunkemöller ook een uitgebreide collectie badmode, bikini's, nachtmode, beenmode en sportkleding.

 

 

Hoe doe ik mee?

Laat ons hieronder in de comments weten wat jouw Hunkemöller musthave is voor deze zomer (met tekst, beeld of link).

 

We verloten vier keer een waardebon van €25 onder alle inzenders. Je moet wel een account op cashbackxl.nl hebben. De vier winnaars maken we bekend op 10 juni.

 

Waardebonnen zijn mogelijk gemaakt door:

 

Laat je reactie achter