Srprs.me

Naomi / Aug 2018

Je weet dat je op vakantie gaat, je weet alleen niet waarheen. Je weet wel wanneer, hoeveel dagen en wat het weerbericht daar is. Je hoort je bestemming pas op het vliegveld óf wanneer het een autoreis betreft, in de auto.

Klinkt alsof jouw vriend(in)/ man/ vrouw dit keer dan toch echt alles uit de kast heeft getrokken om de sleur te doorbreken. Of een goede vriend(in) die bewijst dat de V in vriendschap voor verrassing en verbinding staat.

Maar nee, dit avontuur heb jij aan jezelf gegeven. Het enige wat je vooraf hebt gedaan is een ticket ‘bestemming onbekend’ geboekt. Live your life on the edge ;-) 

 

srps.me

 

Hoe werkt het?

  1. Kies of je wil reizen met auto of vliegtuig en met hoeveel personen. Je kan ook kiezen voor solo together. Je gaat dan op groepsreis met onbekenden. 
  2. Waar wil je naar toe? Heel Europa, een specifiek deel van Europa of buiten Europa. Je kan ook 3 steden uitsluiten (de Benelux is standaard uitgesloten). Voor wie wil voorkomen dat hij weer in Parijs belandt. 
  3. Kies je voorkeur voor luchthaven en vertrektijden.
  4. Kies je type accommodatie; gedeeld, standaard of comfort 
  5. Kies het aantal dagen. Vervolgens kan je een vertrekdatum kiezen door middel van de kalender. Je ziet dan gelijk de prijs. De prijs kan per (vertrek)dag verschillen. 
  6. Voeg extra’s toe: bijvoorbeeld extra ruimbagage of ontbijt in je hotel. 
  7. Vul je gegevens in en eventuele opmerkingen. Geef hier aan dat je enorm van bergwandelingen geniet. Grote kans dat Srprs.me jou naar een plek stuurt waar genoeg bergen zijn om te bewandelen.

 

Zeven dagen voor vertrek ontvang je een kaart met de weersverwachting thuis. Die kan je als leidraad gebruiken bij het inpakken van je tas. Er zit ook een kraskaart bij. Eenmaal op het vliegveld of in de auto kras je 'm open. Met de code die vervolgens verschijnt ga je naar jouw speciale internetpagina. 
Je raadt het al: hierop verschijnt waar je naar toe gaat. Hup, naar de gate! (of trap dat gaspedaal maar in).

 

Persoonlijk heb ik nog nooit een reis geboekt met Srprs.me. Gelukkig twee kennissen van mij wel en die heb ik om hun ervaring gevraagd. 

Srprs.me heeft overigens als extra service – dit is inside information, doe er je voordeel me – dat wanneer je in het boekingsproces aanvraagt of ze op locatie al een restaurant of activiteit voor je kunnen reserveren, dit mogelijk is.


Wanneer je zwanger bent of wilt worden, kun je dit ook aangeven: alle categorie 1 gebieden die de World Health Organisation afraadt worden dan uitgesloten.


Zou je zelf ook iets willen boeken via Srprs.me? Schroom dan niet om te boeken via CashbackXL. Bij ons krijg je namelijk 4% cashback op je boeking.