Eindelijk: de mobile app van CBXL

Ditmar / Jun 2019

Goed nieuws!

Sinds deze week is onze mobile app beschikbaar in de App Store en Play Store. Eindelijk al onze functionaliteiten onder één knop op jouw smartphone. Onze website is weliswaar 'mobile friendly’, maar een app werkt toch net even handiger en vriendelijker.

 

Alles wat je op onze website kunt doen, kun je namelijk nu ook in de app doen: webshops zoeken, aanbiedingen en kortingscodes vinden, uitbetalingen aanvragen, claims aanmaken, etc.

 

Inloggen (eenmalig) doe je met jouw gebruikersnaam/wachtwoord of via Facebook Connect.

 

Cashback XL app werking

 

 

Bijzonderheden

  • nooit meer inloggen: de app onthoudt jouw inloggegevens
  • net zoals op de website zorgt het klikken in de zoekbox ervoor dat direct jouw vijf meest gebruikte webshops getoond worden
  • dezelfde informatie als op de website, maar wel minder. Alleen noodzakelijke informatie wordt getoond om jou zo efficiënt en snel mogelijk te laten cashbacken
  • we leggen in de app niet meer uit hoe cashback precies werkt. De app is dus ook bedoeld voor onze gebruikers die al bekend zijn met hoe cashback en onze dienstverlening werkt

 

Cashback XL app voordelen

 

Belangrijk om te weten

Onze app stuurt je (net zoals onze website) door naar de (mobiele) website van de aangesloten webshop. Echter, als je ook de app van die webshop op je telefoon hebt staan, dan kan mogelijk die app openen. Over het algemeen werkt de cashback niet als je via de app van een webshop een aankoop doet. Cashback werkt momenteel alleen nog maar met de apps van Booking, Thuisbezorgd en AliExpress.

 

De verwachting is dat dit zogenaamde 'in-app tracking' in de toekomst wel voor meer webshops zal gaan werken. Als het werkt, dan vermelden we het ook specifiek bij de voorwaarden op de pagina van die webshop.

 

Versie 1.0

Dit is de eerste release van onze app. We zijn dus zeker nog niet klaar met ontwikkelen, maar vonden de huidige versie al ruim voldoende om deze beschikbaar te stellen voor onze gebruikers. Alleen met jouw feedback kunnen we de app in de toekomst verbeteren en eventueel uitbreiden.

 

Laat ons dus vooral weten wat je er van vindt, of wat nog verbeterd/toegevoegd moet worden aan de app. Dat kun je hieronder in de comments laten weten of als review in de App Store of Play Store.

 

Cashback XL app store icoon

 

Cashback XL app playstore icoon