Eerste hulp bij Valentijnsdag

Naomi / Febr 2018

Kom maar door Cupido...

Of je nou handelt onder druk of oprecht jouw partner/partner in spé /Tinder-date wilt verrassen met Valentijnsdag maar je hebt geen tijd om hiervoor uren in de stad te spenderen, dan is dit het blog voor jou.

De kaart

Niet origineel, wel altijd goed.

 

Bij Greetz en kaartenhuis kun je online een kaart maken en versturen zonder dat je  thuis eerst een half uur naar een postzegel hebt moeten zoeken. Er is een overzicht van alle valentijnskaarten, inclusief kaarten waarbij je een foto van jullie samen kan uploaden (tip).

Bloemen

Iedere vrouw waardeert een bos bloemen, tenzij ze er allergisch voor is.

Doe wel eens wat anders dan rozen (of je moet zeker weten dat dit haar favoriete bloem is). Je kan heel makkelijk online bloemen bestellen en laten bezorgen. Naast bloemen kun je overigens ook wijn of chocolade meesturen.


Wil je bloemen laten bezorgen naar een Valentijn in het buitenland? Bestel dan via Euroflorist. Zij bezorgen wereldwijd. 

Voor extra bonuspunten laat je de bloemen natuurlijk bezorgen wanneer ze aan het werk is.

De foto

Sla die spijker maar vast in de muur!

Zorg dat je partner niet meer om je heen kan en laat een afdruk maken van jullie favoriete foto (samen). Dit kan tegenwoordig op canvas, plexiglas, hout, aluminium etc. Oftewel voor elke interieurstijl zit er wat bij.

 
Wanneer je al een tijdje bij elkaar bent is het leuk om de fotoherinneringen van jullie samen te bundelen in een gepersonaliseerd fotoboek. Het kost misschien een paar uur werk, maar daarna heb je wel iets heel leuks in handen.

Sieraden

GOAALLLL!!

Een sieraad is nooit origineel maar desalniettemin wel één van de cadeaus waarmee je eigenlijk altijd punten scoort. Bij My jewellery hebben ze een speciale pagina met ‘Valentine’s favorites’ en Soufeel is een Amerikaanse site met een ruim aanbod voor man en vrouw (waaronder gepersonaliseerde sieraden). 

Bij HOT&TOT verkopen ze horloges van hout die je niet alleen kan laten ingraveren, je geeft er ook een persoonlijke internetpagina bij cadeau waarop je als gever een leuke boodschap kan achterlaten voor de ontvanger.

 

Heb je een wat breder budget dan is Gassan een aanrader.

De kers op de taart

Wordt het toch nog een feestelijke avond

 

Zie hiervoor meer op deze pagina......

 

Heb je zelf nog een valentijnstip? Plaats het als comment hieronder en de leukste wint een etentje voor twee (t.w.v. €100) 

 

Fijne Valentijnsdag!