De webshops voor Halloween 2018

Michael Myers (Ghostwriter: Naomi) / Okt 2018

Het is weer bijna Halloween. Dit van oorsprong Keltische feest mag dan volgens strenggelovigen een heidense en ongenode gast zijn op onze kalender, steeds meer Nederlanders omarmen de uit de Verenigde Staten overgewaaide horrorrage.

Doe je ook mee dit jaar en kun je wel wat tips gebruiken wat betreft leuke webshops in dit kader? Lees dan vooral verder.

 

Happy Socks

De Happy Socks designers lijken nooit stil te zitten en pakken ieder thema aan. Zo ook met Halloween. Wil jij van top tot teen Halloween of alleen subtiel een statement maken? Beide is mogelijk met de Halloween lijn van Happy Socks (10% cashback)

Lidl-shop
Bij Lidl-shop (5% cashback) koop je voor het hele gezin voordelig Halloween kostuums en accessoires. Er is niet zo heel veel keus als bij sommige feestwinkels, maar wat ze hebben is leuk en een compleet pak koop je er voor €10.

Vegaoo
Vegaoo (10,5% cashback) is een webshop voor al jouw verkleedpartijen en zo ook voor Halloween. Behalve gevaarlijk schattige kostuums voor baby’s vind je hier ook koppelkostuums. Zo kun je samen met jouw partner ook tijdens Halloween laten zien: ‘Wij horen bij elkaar'. Als dat geen liefde is…

 

Halloween-feestwinkel.nl
De naam zegt het al. Alles rondom het Halloween thema is hier te vinden. Ondanks dat Halloween-feestwinkel (6% cashback) speciaal in het leven is geroepen voor Halloween, kan je hier het hele jaar terecht.

Jack-o'-lantern
De Jack-o'-lantern is de naam voor de bekendste Halloween decoratie: de uitgeholde pompoen waarin een eng gezicht is gesneden. De oorsprong van deze traditie komt voort uit een verhaal waarin de duivel Jack tegenkwam om hem mee te nemen naar de hel. Jack wist hieraan te ontsnappen, maar toen Jack jaren later daadwerkelijk overleed, werd hij niet alleen bij de hemel geweigerd, hij mocht ook de hel niet in. De duivel gooide Jack bij de Hellepoort nog wel een gloeiend kooltje toe die Jack in een knol stopte. Deze lantaarn begeleidt hem sindsdien op zijn dwaaltocht.

De naar de VS geïmmigreerde Ieren gebruikte oorspronkelijk ook knollen voor de Jack-o'-lanterns, maar ze werden ze al snel vervangen voor pompoenen. Pompoenen waren er in de VS in overvloed en ze zijn een stuk makkelijker uit te hollen.

 

Zelf aan de slag? Pompoenen zijn met cashback te koop bij Albert HeijnCoop en DEEN supermarkten.

Blokker 
Blokker (2% cashback) weet door zijn samenwerking met andere webshops een steeds groter assortiment aan te bieden. Dit jaar verkoopt Blokker zowel Halloweenkleding voor volwassenen en kinderen, Halloween accessoires en decoratie voor in en om het huis.

 

Megagadgets
Megagadgets (7,5% cashback) is gespecialiseerd in (vaak) onnodige dingen die je vervolgens toch heel graag wil hebben omdat ze je aan het lachen maken. Voor Halloween hebben ze een speciale pagina gemaakt. Een greep uit het assortiment: zombie sloffen (de hele winter te dragen), een bewegend skelet van een hond met lichtgevende ogen en geluid, nepbloed en een bewegende hand.  Ik vind het allemaal weer fantastisch.

Amerikanen besteden in totaal zo’n 6,9 miljard dollar per jaar aan Halloween. Daarmee is Halloween het meest commerciële feest na kerstmis. Het meeste gaat op aan snoep, kostuums en feestjes. Een opvallend groot deel wordt uitgegeven aan Halloween-kostuums voor huisdieren.

Wij wensen je een heel sfeervolle Halloween toe! En mocht je verkleed gaan, plaats dan een foto van je pak in de reacties. De origineelste wint het aankoopbedrag van zijn/haar pak terug!