De leukste nieuwe webshops van Oktober

Naomi / Okt 2018

De dagen worden korter en kouder, maar CashbackXL steeds leuker. Tenminste dat proberen we door o.a. iedere maand weer nieuwe webshops toe te voegen. Onze persoonlijke favorieten van de afgelopen maand zijn weer hier te vinden. Veel leesplezier!

 

Undercover tourist

Ga je binnenkort naar de VS en ben je van plan wat pretparken te bezoeken? Dan is de website Undercover Tourist een aanrader. 


De website is bekend als betrouwbare en officiële verkooppartner van pretparken en bezienswaardigheden zoals Disney World, Universal Studios Orlando, SeaWorld, Richard Petty Driving Experience, Medieval Times en Legoland.


Waarin Undercover Tourist (1% cashback) zich onderscheidt is dat bijna alle (resort)tickets met kortingen worden aangeboden. Daarbij bieden ze een ‘Crowd calendar’ aan, meerdere gratis planningstools en tijdlijnen(!) die je helpen het meeste uit je bezoek te halen. 

UndercoverTourist blog


Spiru.nl

Niet spiri, maar spiru staat hier voor spiritueel. Op "de grootste spirituele website van de Benelux" vindt men alle hulpmiddelen voor een zo zenvol mogelijk leven. Een Yoga mat of yoni ei, maar ook gongs voor healings. Hierdoor kunnen zowel huis-tuin-en-keuken spirtuelen als beroepsbeoefenaars bij Spiru.nl (10% cashback) terecht. 

Gereedschapdeal 
Gereedschapdeal is - niet verassend - een webshop vol gereedschap. Door de snelle levertijd, internationale klantenservice en hoge klantwaardering wordt deze website steeds populairder. Gereedschapdeal (7% cashback) verkoopt merken als Makita, Beta, Mannesmann en het eigen merk Ragnor. Kortom, de (professionele) klusser kan nu ook zijn gereedschap aanschaffen met cashback.  

 

Tadaaz 
Tadaaz (9% cashback) is niet het goedkoopste adres om kaarten te laten drukken, maar ze sluiten ontzettend goed aan bij de laatste trends op het gebied van alle soorten 'goed nieuws' kaarten.

Dus ben je op zoek naar een geboortekaartje, babyshower kaarten, save-the-date, trouwkaart, uitnodiging (kinderfeestje / housewarming, pensioenfeest etc.), communiekaart, of gepersonaliseerde kerstkaart. Kijk dan eens op Tadaaz. Een persoonlijke aanrader van bovengenoemde CashbackXL medewerker.

Tadaaz blog

 

Praxis

Praxis betekent ook wel praktijk. Nu doet Praxis zijn naam eer aan, want alles wat je er kan vinden moet in de praktijk worden gebracht. “Voor de makers” zeggen ze zelf. Op de website vind je behalve het assortiment, in één oogopslag alle lopende acties en stappenplannen. Je kan je online bestelling vaak 2 uur na plaatsing al ophalen of de volgende dag thuis laten bezorgen.

Dus stroop je mouwen op en zet de eerste stap in jouw doe-het-zelf-project door de materialen te bestellen met 7% cashback.  

praxisblog

 

Benieuwd naar de favorieten van de voorgaande maanden of andere blogs? Kijk dan hier.

 

Je vindt hier ook het blog over de cashback reminder. Een super handige browser extensie voor als je nooit meer een cashback wil missen!