De leukste nieuwe webshops van juli

Naomi / Jul 2018

Etsy

Etsy is een wereldwijd en creatief handelsplatform met maar liefst 1,7 miljoen actieve verkopers. Filter op vintage of handgemaakt, Nederlandse verkopers of wereldwijd. De liefhebber kan uren zoet zijn op Etsy, de koper heeft grote kans dat hij niet hetzelfde product aanschaft als de buurman. Want wie houdt van unieke spullen kan zijn hart hier ophalen. Van ansichtkaart tot stoel naar alle materialen voor de huis-tuin-en-keukenhobbyist. 

 

Wij riepen hier ‘Eindelijk!’ toen we goedkeuring kregen om Etsy te promoten op CashbackXL, hopelijk jij ook.

 

Bij Etsy ontvang je 5% cashback op je aankopen.

blogjuli

 

 

Bee Inspired Clothing

Er waren eens twee Schotse voetballers genaamd Mark Corcoran en Steven Robb. Ze staan niet bekend als de Schotse Messi’s, maar verdienen (waarschijnlijk) wel een goed belegde boterham in het betaalde voetbal. Behalve balgevoel bleken de heren ook gevoel voor mode te hebben, want het door hen opgerichte heren kledingmerk Bee Inspired Clothing loopt in het Verenigd Koninkrijk als een trein. 

 

Gaat Nederland volgen? Jij mag bepalen. Mijn collega Bram was in ieder geval heel enthousiast.


Bij Bee Inspired Clothing ontvang je 6% cashback op je aankopen 
blogjuli

 

Alfredo Gonzales

Maak kennis met de arme maar vrolijke Alfredo Gonzales - klein van stuk, groot in het leven. Hij wint tijdens een drankwedstrijd in Zacatecas (Mexico) honderd peso’s en een ezel. Hij besluit het geluk te gaan beproeven en belandt na een lange reis in New York City. Hier ruilt hij zijn sombrero in voor een pet en een skateboard en vindt hij een baantje in de lokale sokkenfabriek.

Met nog steeds een gebrek aan geld had hij geen geld voor sokken. Hij gebruikte daarom sokken uit de fabriek en paste ze aan met knopen die hij vond op de grond van de New Yorkse straten. Het zijn deze sokken die bij anderen langzaam maar zeker de aandacht trekken en Alfredo doen belanden in Europa. Het merk Alfredo Gonzales is geboren.

Je vindt hier kleurrijke en comfortabele sokken voor mannen en vrouwen met 10% cashback.

blogjuli

 

 

My Nametags

Het naam labelen van kleding en alledaagse spullen voor schoolgaande kinderen werkt niet alleen preventief tegen kwijtraken, het is vaak ook een verplichting. 

Met de plak- en instrijk naamlabels van My Nametags kan je alles van een naam voorzien: van schoenen en kleding tot drinkbekers en broodtrommels. Ze blijven op hun plek in vaatwassers, wasmachines en zelfs in sterilisators.

 

Er wordt hier dan ook een was garantie gegeven van 10 jaar.

 

Bij My Nametags ontvang je 10% cashback op je aankopen. 

blogjuli

 

 

Mis je webshops op onze site? Laat het ons dan weten door te mailen naar [email protected]  of als reactie op deze blog. We gaan dan voor je na of we ze kunnen toevoegen.