Deze 6 strandtypes kent iedereen

Naomi / Mei 2018

Het –‘Ik draag altijd zwart’– type

Hier is sprake van een glamourpoes vermomd in zwarte kledij. Deze vrouw plaatst af en toe een quote zoals ‘I’ll stop wearing black when they invent a darker colour’. Wanneer ze een opmerking krijgt over haar kleurkeuze zegt ze gekscherend: ‘zwart matcht nou eenmaal het beste bij mijn persoonlijkheid’. Deze badmode bewijst dat ook in het zwart een dagje naar het strand een feestje is.

 

 

zwart

Het - 30 minuten op, 30 minuten af - type

De ervaren vrouw doet het op gevoel, de beginner zet hiervoor een alarm: ieder halfuur van kant wisselen. Deze vrouw staat alleen op om even te gaan plassen of om zich opnieuw in te smeren. Een bikini met zo min mogelijk stof staat garant voor het beste resultaat. En een bovenstukje wat makkelijk los kan natuurlijk.

30minaf

Het – Surfgirl – type

Voor deze vrouw hoeft het geen 30 graden te zijn om naar het strand te gaan. Met behulp van de Windfinder-app, weet ze precies op welk strand ze waar klaar moet staan. Is het dan toch écht bikiniweer met een matige windkracht? Dan is het tijd voor beachvolley en daarna een potje beachball ter ontspanning.

surfgirl

Het – Bohemian - type

Deze vrouw is een keer naar Ibiza of Bali geweest en heeft sindsdien de Boho-look omarmt. Dit is terug te zien in zowel haar kledingstijl als interieur (de gehaakte wandhanger!). Ze beschrijft zichzelf als ‘een beetje hippie’ maar bovenal als avontuurlijk en een vrije geest. Bij voorkeur geïnstalleerd op een festival of bij Ubuntu in Zandvoort. 

boho

Het – altijd Instagram ready – type

Deze vrouw hoopt (stiekem) een succesvolle influencer te worden of is dit al.
Een dag naar het strand is fotomateriaal voor zeker 2 dagen "Kan je een foto maken terwijl ik naar zee kijk?" en bij succes een #tbt op een koude winterdag. Met deze bikini’s ben jij klaar voor de #picoftheday #bikinioftheday strandfoto. 

 

instaready

Het – Life is a workout - type

Deze vrouw is veel te vinden in de sportschool. Gebruikt online hashtags als #workout, #goals en #focus. Wanneer ze haar badlaken laat vallen, zie je haar -al oprapend- stiekem een squat doen. Toch is het strand vooral bedoeld voor ontspanning en het getrainde lichaam te laten bronzen.

fitgirl

Alle getoonde badmode is te koop bij Hunkemöller. Klik op de plaatjes om naar de site te gaan met 7% cashback.

Welke type ben jij?

Ik was het 30 minuten op, 30 af type maar tegenwoordig ben ik gedoemd tot zandkastelen bouwen en "Niet te ver in de zee!" roepen. Welk type ben jij? 

Laat het weten in de comments :)