De leukste nieuwe webshops van juni

Naomi / Jun 2018

Iedere maand voegen wij best wat nieuwe webshops toe. Hierbij de leukste voor de maand juni.

 

Steve Madden

Lady Gaga, Kate Moss, Rihanna en Taylor Swift. Zomaar een greep uit de celebrities die Steve Madden mag rekenen tot zijn klantenbestand. Steve Madden heeft zijn roem vergaard door zijn herkenbare uitgesproken schoenen; killerheels in kleurrijke prints, glitters en studs. Niets is te gek. 


Maar ook voor tijdlozere en basic schoenen zonder hak kan je hier terecht. Ondanks dat menig celebrity op de schoenen van Steve Madden loopt, is het nog steeds een betaalbaar merk. Dit maakt dat het nu het één na grootste schoenenmerk bij trendy jonge vrouwen is. Je ontvangt bij Steve Madden 7% cashback.

 

sTevemadden

 

 

Studio 100 webshop

Voor de kleine fans van K3, Bumba, Kabouter Plop, Nachtwacht of wat je ook maar kan bedenken uit de Studio 100 stal is er een officiële webshop. Hier vind je alle merchandise gecategoriseerd op leeftijd, producttaal (Nederlands of Frans), doelgroep en categorie. Ook kan je de prijsklasse aanpassen. Ideaal voor als je een cadeau zoekt tot een bepaald bedrag. Op bestellingen bij de Studio100 webshop ontvang je 10% cashback. 

 

Studio100

 

INTERSPORT

Met ruim 75 winkels in Nederland (5300 in 40 landen) en een webshop doet de naam Intersport bij bijna iedereen wel een belletje rinkelen. INTERSPORT biedt ruime keuze uit bestaande sterke A-merken en eigen merken voor sporten als voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en skating. Met een assortiment voor zowel heren, dames als kinderen zijn we blij  INTERSPORT te hebben mogen verwelkomen op CashbackXL. Je ontvangt hier 8% cashback.

 

Intersport

 

GoEuro

Bij GoEuro plan, vergelijk en boek je tickets voor treinen, bussen en vluchten in Europa. Handig wanneer je naar bijvoorbeeld Londen wil reizen en in één opslag wil weten wat de goedkoopste optie is. Daarbij kan je optioneel gelijk doorverwezen worden naar Booking.com. Daar wordt direct een nieuwe pagina geopend met beschikbare accommodaties in de door jou gewenste stad en data. Je ontvangt hier 2% cashback op je boeking.

 

GoEuro

 

Interrail

We vergeten wel eens hoe leuk het eigenlijk is om met de trein te reizen. Je ziet de landschappen veranderen, je kan comfortabel zitten en het is redelijk snel. Met een Interrail-pas kan je met één pas tot wel 30 landen in Europa ontdekken met de trein. Naast de keuze voor het aantal dagen dat je wil reizen, kan je ook kiezen uit diverse soorten passen. Zo is er altijd een Interrail-pas die bij jouw wensen aansluit. Pak je backpack maar, want een Interrail-pas koop je met 6% cashback.

 

 

 

GAP

Doris en Don Fisher openden in 1969 een winkel genaamd GAP in Californië. Tot het assortiment behoorden blauwe jeans van Levi’s, muziekalbums en cassettebandjes. Al snel kwamen er meer filialen waar zij andere merken verkochten tot zij in 1974 ook de GAP modelijn op de markt brachten. 

Vanaf 1974 tot nu is GAP altijd trouw gebleven aan zijn ‘American Classics’ stijl die je onmiddellijk herkent. Van baby GAP en GAP kids tot uitgebreide mannen en vrouwencollecties, GAP heeft de vrijheid en het optimisme van de true American spirit. Je ontvangt bij GAP 7% cashback op je aankopen.

 

gap

 

 

Mis je webshops op onze site? Laat het ons dan weten door te mailen naar [email protected] of als comment op deze blog. We gaan dan voor je na of we ze kunnen toevoegen.