De leukste nieuwe webshops van augustus

Naomi / Aug 2018

Sissy-Boy

Er zijn een paar telefoontjes die ik in mijn leven hoop te krijgen. Het DUO bijvoorbeeld die zegt: “We hebben het nog even nagekeken, maar bij u is van een studieschuld absoluut geen sprake”. Een willekeurige loterij: “We hadden een miljoenenprijs voor mensen die wel willen winnen maar nooit loten kopen. U bent de winnaar!”. En van Sissy-Boy om de laatste puntjes op de i te zetten wat betreft de persoonlijke sponsorovereenkomst. Hierin zal staan dat ze me de komende jaren (op zijn minst) de artikelen uit de Homeland collectie zonder tegenprestatie gaan opsturen. Hopelijk breng ik ze met dit stukje op ideeën. Zo niet, dan kan ik er per heden in ieder geval daar mijn inkopen doen met cashback. Het is een begin.


Bij Sissy-Boy ontvang je 9% cashback 

 

Sissyboy

 

Ditverzinjeniet.nl

Bij Ditverzinjeniet.nl koop je cadeaus en gadgets waarmee je anderen en jezelf laat lachen.  Zo verras je die collega die altijd zit te kruimelen boven z’n toetsenbord met de mini Henry stofzuiger en je ziet jouw huisdier eindelijk als hula danser of superheld met de Animal Adventures Photobooth. Of je er nou wat gaat kopen of niet, deze site is zeker een bezoekje waard.

 

Bij Ditverzinjeniet.nl ontvang je max. 10 cashback

 

ditverzinjeniet


HoiVeluwe.nl

Voor wie behoefte heeft aan (bos)wandelingen, fietstochten of gewoon simpelweg het opsnuiven van boslucht: de Veluwe is dichterbij dan je denkt. Of je nu alleen komt of met een grote groep, met een vakantiehuisje van HoiVeluwe.nl ben je altijd gegarandeerd van een locatie midden in de natuur. 


Bezoek in de Veluwe een van de musea, dierentuinen, attractieparken of zie op de Hoge Veluwe dieren in het wild. De Veluwe verveelt nooit.


Bij HoiVeluwe.nl ontvang je 7% cashback

 

HoiVeluwe


Charlie Temple

Soms gebeuren er dingen in het leven waardoor je ineens besluit het roer om te gooien. Zo ook bij Leon Planken. Eind 2014 had zijn zoontje Charlie een bril nodig. Het duurde twee weken voordat de bril klaar was en de rekening was meer dan €400. Dat kan sneller, makkelijker en goedkoper dacht Leon en zo geschiedde.


Om de prijs laag te houden worden bij Charlie Temple alle brillen zelf ontworpen, laten ze de monturen maken bij de beste fabrikant en slijpen ze alle glazen in een glasatelier in Delft. Bestel je op werkdagen voor 18.00 dan is de bril de volgende dag in huis. Leuk detail: je kan de brillen passen in de virtuele paskamer.


Bij Charlie Temple ontvang je 6,3% cashback.

 

CharlieTemple

Mis je webshops op onze site? Laat het ons dan weten door een reactie achter te laten of te mailen naar [email protected]

Wist je trouwens dat je een cashback nooit meer hoeft te missen met de cashbackreminder?