De festivalschoenen van 2018

Naomi / Jul 2018

Struin jij ook alle festivals af? Van Lowlands, Into the woods en Decibel Outdoor tot aan de kleinere festivals, wij zijn fan!

 

Eenmaal op een festival wil je natuurlijk zoveel mogelijk van de dag - of het weekend - kunnen genieten. Naast de standaard festival uitrusting zoals een heuptasje, zonnebril, poncho en de powerbank is het natuurlijk het allerbelangrijkste dat je er gewoon tof uit ziet.Schoenen zijn hier een onderdeel van aldus de CashbackXL modepolitie. Bekijk hier onze favorieten!

 

 

Het stoere festival


Deze superleuke Bikerboots hebben een vrouwelijke touch door de gestikte bloemen. Je hoeft geen uren veters te strikken want ze hebben een ritssluiting aan de zijkant. Makkelijker kan het niet met een borrel op. 

 

 

Lekker laid back


Platform sneakers zijn, bij voorkeur in het wit, momenteel helemaal hip. Wit is helaas niet echt geschikt voor een festival. Gelukkig zijn er nog een hoop alternatieven zoals onderstaande platform sneakers. Door het leder zijn ze ook makkelijk schoon te maken.

Het semi-chique festival


Natuurlijk is het leuk wanneer je weer eens de kans krijgt om die prachtige stiletto’s uit de kast te halen, maar ten tijde van een festival kan dit hele pijnlijke voeten opleveren.
Met loafers ben jij behalve stijlvol en chique ook nog eens hip én pijnvrij.
Er zijn veel verschillende loafers, maar deze met panterprint zijn toch wel onze favoriet.

 

Het bohemian festival


De schoenen van Toms zijn uitermate geschikt voor een relaxt hippie festival.
Behalve dat je er prettig mee kan dansen doe je ook nog wat goeds voor de wereld.
TOMS helpt met jouw aankoop mensen in nood met schoenen, beter gezichtsvermogen, schoon water en veilige geboortes.

 

Het zomer festival


Een festival terwijl het hoogzomer is: beter kan niet. Lekker in de zon, languit op het gras met een drankje in je hand luisteren naar je favoriete muziek. Hemels!
Wij hebben de schoenen gevonden die hier perfect bij passen. Wat dacht je van deze leukerds?

 

Het doorweekte festival


Een zomer in Nederland is geen zomer zonder een aantal dagen (ok, weken) regen. Grote kans dat die dag ook een festival is waar jij naar toe gaat. Laat dat de pret niet drukken want met onderstaande regenlaarzen zie je er niet alleen tof uit, je zou bijna hopen dat het vaker gaat regenen.


Hardcore will never die


Een gabber ben je niet voor even, dat ben je voor je hele leven. Althans, dat riepen wij heel hard tegen elkaar ergens in de jaren 90 en begin ’00. En het is waar, hardcore is inderdaad nooit dood gegaan. Het gros van de eerste lichting gabbers overigens ook niet, maar op hardcore feesten zijn ze bijna niet meer te vinden. Voor wie nog wel al hakkend herinneringen willen ophalen: Je favoriete schoenen uit 1997 zijn (weer) te koop. De originele Nike air max 97 was geïnspireerd door de Japanse sneltrein. Doe er je voordeel mee. Ook voor nieuwe hardcore liefhebbers: Party like it’s 1997!

 

Winnen

Ben jij al op een festival geweest en zijn je schoenen onherkenbaar geworden? Stuur ons dan de foto van jouw enorm vieze schoenen en misschien kan jij op onze kosten een nieuw paar uitzoeken.