De apps die iedereen downloadt maar niet gebruikt

Naomi / Jun 2018

De mobiele telefoon is een standaard onderdeel van onze dagelijkse uitrusting. De inhoud is een verlengstuk van jezelf. Je downloadt dan ook apps die bij jouw persoonlijke voorkeuren en wensen passen. Hieronder vallen ook de 'goede voornemens apps'. En hoe gaat dat met goede voornemens? Juist. 

Bij Ben.nl kan je alleen nog deze week heel voordelig en zelf een sim-only abonnement samenstellen.  Zo heb je al voor €12,50 abbonement met onbeperkt bellen en sms-en én 3500MB.  Daarmee kan je zoveel goede voornemens apps downloaden die je (nooit) gebruikt als je maar wil. 


Maar wat zijn nou die apps? Nou dit zijn ze, de apps die bijna iedereen downloadt maar niet (of erg kort) gebruikt.

 

De workout app

De sportschool had je al een tijd als slapend lid gesponsord; Je sportmaatje haakte al snel af en jij was druk of moe en eigenlijk is die sportschool ook helemaal niet op de route. Zo’n abonnement voor gelijk een jaar (leek destijds een goede stok achter de deur) dat doe je niet meer. Gelukkig is er de Workout-app. Daarmee kan je gewoon thuis oefeningen doen waarmee jij eindelijk die strakke buik krijgt.


Als je het dan een keer doet besef je hoe onhandig het eigenlijk is om oefeningen na te doen van een telefoonscherm. Je besluit om het op zijn minst toch een paar weken te blijven doen. Aan de app ligt het niet: die geeft jou dagelijks een notificatie. Irritant wanneer je net midden in een serie zit. Morgen begin je echt.

 

exercise?

De – leer een nieuwe taal – app

Je bent net terug van vakantie. God, wat is het toch eigenlijk jammer dat je niet uitbundig met de lokale bevolking in hun moedertaal kon communiceren. Hoe fantastisch zou het zijn als jij ook gewoon Spaans zou kunnen?! Net als Engels een wereldtaal! Alleen maar voordelen. Hup downloaden die app. De komende 7 maanden ga jij dagelijks heel gedisciplineerd oefenen.

Nowayjose

 

De mindfulness app

Mindfulness belooft meer innerlijke rust met als gevolg beter slapen, meer veerkracht en meer de kracht om écht te leven in het nu. Het was een drukke dag op het werk. Je twijfelt of je wel echt lekker in je vel zit. Door de stress slaap je soms wat slechter. Een vriendin adviseert Mindfulness.
Waarom niet? De apps zijn gelikt en de oefeningen helemaal niet vervelend. “Dat moet ik vaker doen”.


mindfulness 

 

Dieet apps

Zonder app houden de meeste mensen een dieet al niet vol. Gelukkig is er een app. Hiermee gaat het wél lukken. Voor even dan. 

 

loseweight

 

De stoppen met drinken app

Je bent er even klaar mee. Je gaat een alcoholvrije maand inlassen en wellicht ga je langer door. Niet dat je een alcoholprobleem hebt maar het mag best een glaasje minder. Wat zou je daar nou eigenlijk mee besparen en ga je verschil merken aan je gezondheid?! Ja hoor, dat gaat helemaal lukken. Over twee weken is de verjaardag van je beste vriend. Eén glaasje moet kunnen.

 

alcohol

 

 

 Wat zijn nou apps die jij downloadt maar nooit gebruikt? Laat het ons weten :)