Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Tonnie
22-06-2021

leuke loterij

Ibrahim Ehahoui
20-06-2021

Na enkele minuten al goedgekeurd. Nu afwachten op de betaling.

Marcel
20-06-2021

binnen redelijke termijn cashback gehad, prima dus. webshop zelf is ook prima in orde.

Marcel
20-06-2021

ik heb al vaker positieve ervaringen gehad met cashback & allekabels. en nu weer! naast een prima op tijd verwerkte cashback is allekabels een prima webshop.

Marcel
20-06-2021

cashback binnen paar weken geodgekeurd. netjes. verder is update.nl een prima webshop.

Ruben Janse
19-06-2021

De cashbacks van Groupon worden 9 van de 10 keer niet geregistreerd. Dit is de enige webshop waarbij dit gebeurt, dus mogelijk heeft Groupon een limiet op het aantal cashbacks of bevestigen ze zelden i.c.m. kortingscodes.

Lieneke
19-06-2021

Mooi bedrag om terug te ontvangen, duurde iets langer voordat het beoordeeld werd, maar alsnog wel sneller dan de 3 maanden dat er voor stond.

E
19-06-2021

Prima!

I.M.M van Dijk
19-06-2021

Top

Chaimae El
18-06-2021

.

D
17-06-2021

Gewoon super, snel goedgekeurd!

Melanka Zuidervliet
17-06-2021

Heel snel, fijn

miranda
16-06-2021

Prima

Ims
15-06-2021

Goede deal, cashback was binnen de tijd toegekend en toegevoegd aan mijn account.

Imran
15-06-2021

Cashback wordt altijd erg snel toegekend. Altijd erg fijn.

Ims
15-06-2021

Cashback werd erg snel toegekend. Altijd erg fijn.

Ims
15-06-2021

Cashback wordt altijd erg snel toegekend. Altijd erg fijn.

Peter
15-06-2021

Binnen een maand uitbetaald

Ray
14-06-2021

Ging niet vanzelf helaas, maar na claim supersnel goedgekeurd.

Sanne
14-06-2021

Wanneer krijg ik het geld terug?

Iris
14-06-2021

Cashback had tijdelijke verhoging, waardoor ik over de streep getrokken werd. Super!!!

Iris
14-06-2021

SUPER!!!

Iris
14-06-2021

Top!

Iris
14-06-2021

Altijd nette cashback

Iris
14-06-2021

Snelle goedkeuring cashback, volgende dag bestelling al in huis

Iris
14-06-2021

Helemaal goed!

Iris
14-06-2021

Snelle levering, snelle cashback

Iris
14-06-2021

Jammer dat er eerst een claim ingediend moest worden. Bezorging later dan beloofd. Al met al, wel een goede percentage voor cashback!

Iris
14-06-2021

Snel geregeld, mooie bloemen!

Suraj Biyani
12-06-2021

Nice cashback and prompt payment.

Robbert
12-06-2021

Erg goede prijs voor energiecontract.

Robbert
12-06-2021

Fijne webshop, cashback werkt echter niet goed. Met een claim toch nog gekregen.

Rob
11-06-2021

Vanwege eigen instellingen er even achteraan gemoeten, maar goed geregeld! kuddos voor allen

Frank
11-06-2021

Top

Martin
10-06-2021

Top

Herman
09-06-2021

Marloes en Ditmar, dank voor de service

Ruben Janse
09-06-2021

Cashbackbedrag iets te laag.
Orderbedrag exc. verzending was 69,99 dus 69,99/1,21*5%=2,89, maar ik kreeg €2,77.

Niels
07-06-2021

Top

Niels
07-06-2021

Prima, altijd handig de extra kortingen. Helaas maar 1% cashback

Niels
07-06-2021

Mooi meegenomen!

H.
07-06-2021

Snelle beoordeling! De aankoop via de website verliep prima en bovenal snel!

Willem
07-06-2021

Werkt perfect en is stapelbaar

Frank
07-06-2021

Geen

E
07-06-2021

Super

T
05-06-2021

Cashbacks voor thuisbezorgd werkte goed maar laatste paar bestellingen niet meer helaas.

Alex
05-06-2021

Perfect dit! Bij Wehkamp achteraf betalen, hier een bon kopen en die vervolgens gebruiken om te betalen. Ideaal!

Anita
05-06-2021

top

Anita
05-06-2021

top

Bina
05-06-2021

Fijne actie!

Herman
04-06-2021

dank voor de service CashbackXL