Voor deze website is het gebruik van cookies vereist, klik hier voor meer informatie (dit bericht niet meer tonen).
Altijd de hoogste cashback
Aanmelden
Inloggen

Euro's, punten en percentages. Hoe zit dat?

We kunnen ons voorstellen dat dat misschien ingewikkeld over komt als je de verschillende webshops op de site bezoekt. Soms zit er wel een bepaalde logica in

 

Euro's

Wel zo duidelijk. Je weet direct welk bedrag je aan cashback ontvangt. Dit zie je vaak bij abonnementsproducten waar je bijv. wat langer aan vast zit. Zoals een mobiel of internet abonnement, of een verzekering.

 

Percentage

Dat is altijd even rekenen. Percentages worden met name gebruikt door webshops die tastbare producten verkopen zoals electronica of kleding. Maar het wordt ook wel voor vakanties gebruikt.

 

Punten

Nog meer rekenen. Dit is ook niet onze favoriet, maar we worden hier toe verplicht door bepaalde webshops. We mogen de cashback dan namelijk niet in euro's communiceren. 1 punt staat gelijk aan 1 eurocent. 

 

Je hebt gelijk als je denkt dat dat makkelijk om te rekenen is naar een bedrag, dus waarom wordt het bedrag dan niet getoond. Vaak doen webshops dit omdat ze niet heel erg transparant willen zijn over de vergoeding die zij betalen. Wij verwachten dat dit de komende tijd wel zal gaan veranderen.

Aanbiedingen:

€7,50 korting bij besteding vanaf €40

De kortingscode is geldig vanaf...
Het lekkerste fruit op je deurmat, met grote variatie!
Powerdeal actie €250,- cashback + 5% korting op stroom
Ontvang €10,- korting op uw bestelling bij een minimale besteding van €99,-...
Voor een Sim Only abonnement en voor een verlenging zijn de cashbacks...