Voor deze website is het gebruik van cookies vereist, klik hier voor meer informatie (dit bericht niet meer tonen).
Altijd de hoogste cashback
Aanmelden
Inloggen

Mijn Account

In Mijn Account vind je informatie over:

• Transacties

Het overzicht van je aankopen en cashbacks die je via Cashback XL hebt gedaan. Ook vind je hier de status van je cashback.

• Uitbetalingen

Hier vraag je een uitbetaling aan en vind je al je eerdere uitbetalingsverzoeken.

• Cashback Claims

Als je er iets mis is gegaan met je transactie- en/of cashbackregistratie dan kan je dat hier aangeven.

• Reviews

Deel je webshop-ervaringen met ons en andere gebruikers. Voor iedereen die zich bij Cashback XL aanmeld via jouw facebook-post of tweet, ontvang jij €2,50

• Mijn gegevens

Voor als je je emailadres of wachtwoord wilt aanpassen, of je wilt abonneren op de nieuwsbrief.

Nog geen account? Meld je dan direct aan en ontvang honderden euro's per jaar terug, gewoon op je rekening gestort!

Aanbiedingen:

Tot 50% kortng op verschillende topmerken!
Gratis tablet, of kies voor korting!
Ontvang een gratis tablet bij een...
Het winterseizoen is aangebroken! Boek nu via Hotels.com en ontvang tot 20%...
- Stroom en gas met een vaste prijs tot 1 jaar
- Je ontvangt een cadeaubon...
50% korting op alle sale artikelen